Amazon Photos

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
32 TOPLAM İNDİRME

Fotoğraflarınızı yedeklemek ve dilediğiniz gibi düzenlemek için Amazon Photos uygulamasını kullanabilirsiniz.

Amazon Photos uygulamasını kullanarak tüm cihazlarınızdaki fotoğraflarınızı yedekleyebilir, düzenleyebilir ve paylaşabilirsiniz.

Android işletim sistemli cihazlarınıza yükleyebileceğiniz Amazon Photos uygulaması, kaybetmek istemediğiniz fotoğraflarınızı yedeklemenizi sağlıyor. Amazon Prime üyeleri için ücretsiz olarak sunulan Amazon Photos uygulamasında, tüm fotoğraflarınıza tek bir cihazdan paylaşma imkanına da sahip olabiliyor, dilediğiniz kişiyle de paylaşabiliyorsunuz.

Fotoğraf ve videoları telefonunuzdan otomatik olarak kaydedip yedeklemenize olanak tanıyan uygulama, bu sayede fotoğraflarınızı güvende tutarak uzun süre saklamanızı sağlıyor. Ayrıca, telefonunuzda depolama alanını boşaltmak için de alternatif olarak kullanabiliyorsunuz. 30 gün boyunca ücretsiz deneme şansına sahip olabileceğiniz ve dilediğinizde iptal edebileceğiniz Amazon Photos uygulamasını fotoğraf ve videolarınızı güvenli bulut depolama alanınızda saklamak isterseniz mutlaka denemenizi öneriyoruz.

Volkan Yılmaz

Amazon Photos

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
133.8 MB DOSYA BOYUTU

Anılarınızı güvenli bir şekilde saklamak istiyorsanız Amazon Photos uygulamasını deneyebilirsiniz.

iOS cihazlarınıza yükleyebileceğiniz Amazon Photos uygulamasıyla fotoğraf ve videolarınızı bulut depolama alanınızda saklayabilirsiniz.

Fotoğraf ve videolar bazı özel anları içerdiğinden bir ömür saklamak isteyebiliyoruz. Telefon, tablet veya bilgisayarlarımızda bulunan bu dosyalar, zaman zaman da bir aksiliğe kurban gidip silinebiliyor. Bu gibi durumlarda anılarınızı saklamanızda yardımcı olan Amazon Photos uygulaması ile tüm cihazlarınızdaki fotoğraf ve videoları kolayca yedekleyebiliyorsunuz. Amazon Prime üyeleri için ücretsiz sunulan, diğer kullanıcılar için de 30 gün ücretsiz deneme imkanı sunan uygulama oldukça işlevsel diyebilirim.

Fotoğraflarınızı otomatik olarak yedeklemenin yanında düzenleme ve paylaşma seçenekleri de sunan Amazon Photos uygulaması, cihazlarınızın depolama alanında yer açmak için de kullanılabilir. Eğer siz de anılarınızın kaybolmasını istemiyorsanız Amazon Photos uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Heybe

    Heybe uygulamasıyla dosyalarınızı bulut depolama hesabınızda güvenli bir şekilde saklayabilirsiniz.
  • My Cloud Home

    My Cloud Home uygulamasıyla depolama aygıtlarınıza mobil cihazlarınızdan ulaşabilirsiniz.
  • Dijital Depo

    Türk Telekom Dijital Depo uygulamasıyla fotoğraflarınız, videolarınız, müzikleriniz, rehberiniz güvende.
  • Türksat Dosya

    Türksat Dosya uygulaması Türksat hesabınız ile kullanabileceğiniz bulut depolama hizmeti sunuyor.
  • Upthere Home

    Upthere Home uygulaması oldukça uygun fiyata aylık 100 GB depolama alanı sunuyor.
  • Google One

    Google Drive'ın yerini alan yepyeni bulut depolama servisi
  • Vestel Cloud

    Vestel Cloud uygulaması akıllı telefonlarınızdaki dosyalarınızı bulut ortamında güvenle saklamanızı sağlıyor.
  • Cloudex

    Cloudex uygulaması ile bulut depolama alanınızdaki fotoğraf ve videoları, HTC marka akıllı telefonlarınızın Galeri bölümünde gösterebilirsiniz.