Amy the Starry Archer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME

Amy the Starry Archer, oyunda kontrol edeceğiniz okçu ile uçarken tüm düşmanları yok etmeniz gereken eğlenceli bir Android aksiyon oyunu.

Amy the Starry Archer, kendine özgü hikayesi ile Android telefon ve tablet sahiplerinin hem eğlenceli hem de heyecanlı vakit geçirmesini sağlayan bir Android aksiyon oyunu.

Oyunda kontrol edeceğiniz Amy karakteri bir peri gibi fakat okçu bir peri. Amy ile birlikte amacınız gökyüzünden çalınan yıldızları geri getirmek. Fakat bunu yapabilmek için önünüzde hem düşmanlar hem de bir takım engeller bulunuyor. Karşınıza çıkacak olan düşmanları hedef alarak ok ile vurmalı ve engelleri de atlatmalısınız.

Görsel kalitesi yüksek olan oyunun grafikleri için hoş diyebilirim. Elbette daha iyi olabilir fakat yeterli olduğunu düşünüyorum. Uçarak oynayacağınız oyunda Amy'nin kontrolü de oldukça hassas. İlk başladığınızda bir kaç dakika alışma süresi geçtikten sonra devamında Amy'nin kontrolünü rahatça sağlıyorsunuz. Karşınıza çıkan düşmanları ile oynadıkça daha da hızlı tepki vererek indirmeye başlıyorsunuz.

Heyecanlı bir oynanışa sahip olan Amy the Starry Archer, Android teleofn ve tablet sahiplerinin ücretsiz olarak oynayabileceği aksiyon oyunlarından bir tanesi.

Barış YANIK

Amy the Starry Archer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME

Amy the Starry Archer, okçu oyunları oynamayı seven iPhone ve iPad kullanıcılarının ücretsiz olarak oynayabileceği heyecanlı bir iOS aksiyon oyunu.

Amy the Starry Archer, iPhone ve iPad'leriniz üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli ve heyecanlı aksiyon oyunlarından bir tanesi. Ücretsiz olarak sunulan oyundaki amacınız ise gökyüzünden çalınan yıldızları kurtararak geri getirmek.

Oyunda Amy isimli karakteri kontrol ediyorsunuz. Amy ile havada uçarak oynayacağınız oyunda karşınıza çıkan tüm düşmanları hedef alarak okla vurmanız gerekiyor. Düşmanlar haricinde karşısınıza bir takım engeller de çıkıyor. Bu engellerin yakınından geçerek atlatmanız mümkün.

Büyülü oku ve Amy ile birlikte oyunun kendine özgü hikayesine ortak olacağınız oyun genel anlamda benden geçer not aldı. Nedeni ise hem kendine özgü bir hikayesinin olması, hem oynanışın keyifli olması hem, hem de oyunun grafik kalitesinin yeterli olması.

Basit ve bir kaç günde üretilen oyunlardan bir tanesi olmadığını açık şekilde kanıtlayan Amy the Starry Archer, iPhone ve iPad sahipleri tarafından zaman geçirmek ve eğlenmek amacıyla tercih edilebilecek bir oyun.

Oyunun tamamında Amy ile havada uçarak geçiyor. Eğer gökyüzündeki yıldızları kurtarabileceğinizi düşünüyorsanız, oyunu mutlaka denemelisiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Legend of Holy Archer

    The Legend of Holy Archer ile ok atma yeteneklerimizi sınıyoruz
  • Dungeon Archer Run 3D

    Dungeon Archer Run 3D mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir sonsuz koşu oyunudur
  • Starry Fantasy Online

    Starry Fantasy Online, binlerce kullanıcı ile birlikte anlık olarak savaşlar yapabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.
  • Vikings: an Archer's Journey

    Vikings: an Archer's Journey, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz aksiyon dolu bir okçuluk oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.
  • Mr. Archer - King Stickman

    Harika deneyim sunan bir aksiyon oyunu
  • Archer Hero 3D

    Yayını ger ve okunu bırak. Tam isabet!
  • Tap Archer

    Tap Archer okçuluk yeteneklerinizi sınadığınız bir mobil beceri oyunudur
  • Pixel Archer King

    Pixel Archer King, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir okçuluk oyunudur.