Anadolu Ulaşım

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
184 TOPLAM İNDİRME
1.1 MB DOSYA BOYUTU

Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz resmi Anadolu Turizm uygulamasıdır.

Anadolu Ulaşım, büyük otobüs firmalarından olan Anadolu Turizm firmasının Android cihazlarınızda ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz mobil uygulamasıdır.

Anadolu Turizm, ya da Anadolu Ulaşım 2003 tarihinde kurulmuş ve daha çok Ege bölgesine hizmet veren bir otobüs firması. Bu firma bildiğiniz gibi geçtiğimiz senelerde Pamukkale Turizm ile de birleşmişti.

Artık siz de Anadolu Ulaşım'ın mobil uygulaması üzerinden İstanbul, Ankara, İzmir, Eskişehir, Uşak, Kütahya, Denizli ve Bursa'ya biletinizi kolayca ve hızlı bir şekilde satın alabilirsiniz.

Eğer siz de sık yolculuk yapıyorsanız ve acele bilet almanız gereken durumlar oluyorsa, Anadolu Ulaşım'ın mobil uygulamasını indirip kullanmanızı tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

Anadolu Ulaşım

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
100 TOPLAM İNDİRME
3.5 MB DOSYA BOYUTU

iOS cihazlarınızda kullanabileceğiniz resmi Anadolu Turizm uygulamasıdır.

Anadolu Turizm, bildiğiniz gibi Türkiye'de daha çok Ege Bölgesinde faaliyet gösteren büyük otobüs firmalarından bir tanesi. Geçtiğimiz yıllarda Pamukkale Turizm ile birleşmesi ile de gündeme gelen Anadolu Turizm 2003 yılında kurulmuş ve başarılı otobüs firmalarından diyebilirim.

Artık Anadolu Turizm'in de bir mobil uygulaması bulunuyor. iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz Anadolu Ulaşım uygulaması ile kolayca ve hızlı bir şekilde bilet alabilirsiniz.

Bilet alabileceğiniz şehirleri ise  İstanbul, Ankara, İzmir, Eskişehir, Uşak, Kütahya, Denizli ve Bursa olarak sıralayabiliriz.

Siz de sık seyahate çıkıyor ve otobüs bileti alıyorsanız, Anadolu Turizm'in uygulamasını indirip kullanabilirsiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ulaşım Asistanı

    Ulaşım Asistanı uygulamasında İstanbul'da gitmek istediğiniz noktalara en hızlı ve ekonomik şekilde seyahat önerileri alabilirsiniz.
  • İzmir Gelişmiş Ulaşım Sistemi

    İzmir Gelişmiş Ulaşım Sistemi, İzmir'li kullanıcıların ve İzmir'e iş veya tatil amaçlı gelen kullanıcıların şehir içi ulaşımlarını rahat rahat yapabilmelerini sağlayan oldukça kullanışlı ve yararlı bir Android uygulamasıdır.
  • Tofaş Müzesi

    Tofaş Müzesi uygulaması ile Anadolu Arabaları müzesini sanal olarak gezebilirsiniz.
  • FordPass

    FordPass uygulamasında ulaşım konusunda hayatınızı kolaylaştıracak özellikler sunuluyor.
  • Bisikletli Ulaşım Haritası

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bisiklet harita uygulamasıdır.
  • Martı Scooter APK

    Martı uygulaması ile elektrikli scooter kiralayarak eğlenceli ve hızlı bir şekilde ulaşım imkanına sahip olabilirsiniz.
  • Anadolu Mobil

    Anadolu Mobil uygulaması sayesinde mobil cihazınız üzerinden Anadolu Üniversitesi hizmetlerine, bilgilerine ve etkinliklerine erişim sağlayabilirsiniz.
  • AnkaraKart

    AnkaraKart uygulaması ile Ankara'da toplu ulaşım araçlarıyla ilgili bilgi alabilir, kartınızla ilgili işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.