Ancient Bricks

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
38 TOPLAM İNDİRME

Ancient Bricks, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir tuğla kırma oyunudur.

Ancient Bricks, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir tuğla kırma oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Klasik tuğla kırma oyununu antik çağ ile buluşturan Ancient Bricks'de çok eğleniyorsunuz.

Birbirinden değerli hazinelerin peşinden koştuğunuz bir oyun olan Ancient Bricks, kolay oynanışı ve harika atmosferiyle dikkatimizi çekiyor. Oyunda klasik bir şekilde tuğlaları kırmaya çalışıyor ve birbirinden zorlu 180 bölümü geçmeye çalışıyorsunuz. Farklı top türleri, bölümler ve zorlu görevler de bu oyunda sizleri bekliyor. Oyunda tuğlaları kırarak hazineleri ortaya çıkarmaya çalışıyorsunuz. Farklı özel güçleri de kullanabileceğiniz oyunda dikkatli olmanız gerekiyor. Tek dokunuş moduyla oynanan oyunda işiniz bir hayli zor. Boş zamanlarınızı değerlendirmek için tercih edebileceğiniz bir oyun olan Ancient Bricks ile arkadaşlarınıza da meydan okuyabilirsiniz.

Harika animasyonlara ve grafiklere sahip olan oyunda çok eğleniyor ve kendinizi oyunun içerisinde hissediyorsunuz. Farklı top ve pedalları kullanabileceğiniz oyunda farklı nesnelerin kilitlerini açabiliyor ve oyuna renk katabiliyorsunuz. Hepsi tek tek el ile düzenlenmiş zorlu bölümleri geçmek için Ancient Bricks'i mutlaka denemelisiniz.

Ancient Bricks oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Ancient Bricks

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
63 MB DOSYA BOYUTU

Ancient Bricks, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir tuğla kırma oyunudur.

Ancient Bricks, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir tuğla kırma oyunudur. Birbirinden zorlu bölümlere sahip olan oyunda antik çağlara seyahat ediyorsunuz.

Değerli hazineleri ortaya çıkarmaya çalıştığını bir beceri oyunu olan Ancient Bricks, farklı teması ve kolay oynanışıyla dikkat çekiyor. Klasik tuğla kırma oyunlarına benzer bir kurguyla karşımıza çıkan oyunda zorlu bölümleri geçmeye çalışıyorsunuz. Farklı top ve pedal tiplerinin de yer aldığı oyunda tek yapmanız gereken topu fırlatarak tuğlaları kırmak. Hazine peşinde de koştuğunuz oyunda çok eğleniyorsunuz. Farklı özel güçlere de sahip olabileceğiniz oyunda dikkatli olmalı ve topu aşağı düşürmemelisiniz. Boş zamanlarınızı Ancient Bricks ile değerlendirebilirsiniz.

Harika animasyonlara ve zorlu bölümlere sahip olan oyunda farklı itemlerin kilitlerini de açabiliyorsunuz. Özel güçlerinizi ve yeteneklerinizi sergileyebileceğiniz oyunda çok eğleniyorsunuz. Zaman öldürmek için oynayabileceğiniz Ancient Bricks'ı sakın kaçırmayın.

Ancient Bricks oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bricks Breaker

    Bricks Breaker eğlenceli bir mobil tuğla kırma oyunudur
  • 99 Bricks Wizard Academy

    99 Bricks Wizard Academy kolayca oynayabileceğiniz ve bolca eğlenebileceğiniz bir mobil oyundur
  • Snake Bricks

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Balls Bounce Bricks

    Zevkli ve eğlenceli bir tuğla kırma oyunu
  • Bricks

    Basit gibi görünen oyunda reflekslerinizi konuşturmalısınız.
  • Bricks Breaker Puzzle

    Zevkli ve sürükleyici bir mobil oyun
  • Break Bricks

    Atari üzerinde oynadığımız tuğla kırma oyunlarından hoşlananların mutlaka denemesi gereken başarılı bir yapım.
  • Bricks Breaker APK

    Bricks Breaker APK, topla tuğlaları kırdığınız eğlenceli bir Android oyunu. Can sıkıntısına birebir olan Bricks Breaker Quest APK ücretsiz ve internetsiz oynanabiliyor.