Angel Legion

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
50 MB DOSYA BOYUTU

Birbirinden güzel onlarca savaş meleğini yöneterek aksiyona doyacağınız eşsiz bir oyundur.

Birbirinden güzel onlarca savaş meleğini yöneterek macera dolu bir yolculuğa çıkacağınız ve galaksideki tüm yıldızları fethetmek için nefes kesen savaşlara katılacağınız Angel Legion, mobil platformda rol oyunları kategorisinde bulunan ve ücretsiz olarak sunulan eğlenceli bir oyundur.

Kaliteli grafikleri ve ses efektleriyle dikkat çeken bu oyunda amaç, farklı özellikler ve göz kamaştıran kostümlerle donatılan onlarca savaş meleğini kontrol ederek zorlu görevler üstlenmek ve yeni yıldızlar keşfederek fetihler yapmaktır. Yıldız savaşlarından galip gelerek ganimet kazanabilir ve bu sayede yeni savaş meleklerinin kilidini açabilirsiniz. Ayrıca karakterlerinizin özelliklerini artırabilir ve farklı silahlar alabilirsiniz.

Oyunda he biri farklı ölümcül güçlere ve savaş aletlerine sahip birbirinden güzel onlarca savaş meleği bulunmaktadır. Dilediğiniz meleği seçerek savaşlarda kullanabilir ve görevleri tamamlayarak yolunzua devam edebilirsiniz.

Hem Android, hem de İOS işletim sistemlerini barındıran tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz ve bağımlısı olacağınız Angel Legion, binlerce oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan ve gün geçtikçe popülerliği artan sürükleyici bir oyun olarak ön plana çıkmaktadır.

Doğukan Çağlakpınar

Angel Legion

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
1024 MB DOSYA BOYUTU

Birbirinden güzel onlarca savaş meleğini yöneterek aksiyona doyacağınız eşsiz bir oyundur.

Göz kamaştıran tasarımlarıyla kendilerine hayran bırakan birbirinden güzel onlarca savaş meleğini yöneterek aksiyon dolu anlara şahit olacağınız ve sürükleyici özelliği sayesinde bağımlısı olacağınız Angel Legion, Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyuncuların hizmetine sunulan kaliteli bir yapımdır.

Etkileyici grafikleri ve sürükleyici senaryosu ile oyunculara sıra dışı bir deneyim yaşatan bu oyunda yapmanız gereken, kendilerine has özellikleri ve ölümcül savaş aletleriyle düşmanlarınızın korkulu rüyası olan savaş meleklerinizi yöneterek macera dolu bir serüvene atılmak ve galaksi savaşların katılarak aksiyona doymaktır. Yeni yıldızlar keşfederek fetihler yapmalı ve ganimet toplayarak meleklerinizin özelliklerini artırmalısınız.

Oyunda birbirinden güzel onlarca savaş meleği ve meleklerinize giydirebileceğiniz göz kamaştıran sayısız kostüm bulunmaktadır. Ayrıca ölümcül birçok silah ve savaş aleti yer almaktadır. Galaksideki tüm yıldızları fethederek aksiyon dolu bir yolculuktan geçecek ve sürükleyici bir senaryoda rol alacaksınız.

Rol oyunları arasında kendisine yer bulan ve ücretsiz olarak oyun severlerin hizmetine sunulan Angel Legion, oldukça geniş bir oyuncu grubu tarafından tercih edilen eşsiz bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Goddess Legion

    Birbirinden eşsiz tasarımlara sahip onlarca anime karakteri ile aksiyon dolu savaşlara katılacağınız sürükleyici bir oyundur.
  • Yorozuya RPG

    Düşmanları yok etmeye çalışacağız.
  • Bravium-Hero Defense RPG

    Bravium-Hero Defense RPG
  • Ravenhill: Hidden Mystery

    Macera dolu eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.
  • Dungeon Monsters - 3D Action RPG

    Gerçek zamanlı savaşlara katılacağız.
  • MythWars & Puzzles: RPG Match 3

    Hem bulmaca çözecek hem de savaşacağız.
  • Trials of Heroes: Idle RPG

    100’den fazla karakter ile karşılaşacağız.
  • RPG Toram Online

    Gerçek zamanlı savaşlardan galibiyetle çıkmaya çalışacağız.