Animal Hot Springs

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
22 MB DOSYA BOYUTU

Sevimli hayvanlara kaplıca tesislerinde çeşitli hizmetler sunacağınız eğlenceli bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformdan ücretsiz olarak ulaşabileceğiniz ve bağımlısı olacağınız Animal Hot Springs, sevimli hayvanlar için sıcak su kaplıcaları inşa ederek her türlü hizmeti vereceğiniz ve hayvanları memnun ederek para kazanacağınız eğlenceli bir oyundur.

Basit ama bir o kadarda kaliteli grafikler ve ses efektleri ile donatılmış bu oyunda amaç, birbirinden sevimli yüzlerce hayvanın keyifle banyo yapabileceği çeşitli havuzlar inşa etmek ve dev bir kaplıca tesisi kurarak hayvanların her türlü bakım işlemlerini yapmaktır. Hayvanların konaklama ve eğlenme gibi çeşitli temel ihtiyaçlarını gidermeli ve seviye atlayarak tesisi büyütmelisiniz.

Bu sayede daha fazla hayvana hizmet verebilir ve kazancınızı artırabilirsiniz. Tavuk, horoz, tavşan, köpek, kedi, sincap, ayı, aslan ve daha onlarca hayvanı kaplıca tesisinizde misafir edebilir ve masaj, sıpa, sauna gibi birçok alanda hizmet verebilirsiniz.

Klasik oyunlar arasında kendisine yer bulan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesi tarafından tercih edilen Animal Hot Springs, sıkılmadan oynayacağınız sürükleyici bir oyun olarak dikkat çekiyor.

Doğukan Çağlakpınar

Animal Hot Springs

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
34.7 MB DOSYA BOYUTU

Sevimli hayvanlara kaplıca tesislerinde çeşitli hizmetler sunacağınız eğlenceli bir oyundur.

Hayvanların kullanacağı dev bir kaplıca tesisi inşa ederek para kazanabileceğiniz ve hayvanlara her türlü hizmeti vererek onların rahat ettirmek için çaba göstereceğiniz Animal Hot Springs, mobil platformda klasik oyunlar arasında yer alan ve 1 milyondan fazla oyun sever tarafından tercih edilen sıra dışı bir oyundur.

Basit ama eğlendirici grafikleri ve ses efektleri ile oyunculara eşsiz bir deneyim sunan bu oyunda yapmanız gereken tek şey, minik sevimli hayvanlar için büyük bir kaplıca yaparak hayvanların sıcak su banyosu yapmalarını sağlamak ve görevleri tamamlayarak kaplıca tesisinizi genişletmektir.

Sürükleyici özelliği ve farklı konusu ile sıkılmadan oynayacağınız bağımlılık yapıcı bir oyun sizleri bekliyor.

Oyun içerisinde birbirinden sevimli yüzlerce kedi, köpek, tavuk, horoz, tavşan, sincap ve daha onlarca hayvan yer almaktadır. Tüm bu hayvanların sıcak kaplıca havuzlarında keyifli bir banyo yapmaları için hizmet vermeli ve para kazanarak kaplıcanızı büyütmelisiniz.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz Animal Hot Springs, ücretsiz oyunlar arasında yer almaktadır.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Animal Adventure: Downhill Rush

    Kızak süreceğiz.
  • Animal Rescue 3D

    Sevimli hayvan karakterleri ile arabaların arasından karşıya geçmek için mücadele edeceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Animal Village Rescue

    Sevimli hayvanlardan ve lezzetli meyve ağaçlarından oluşan dev bir çiftliği yöneteceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Cooking Hot

    Birbirinden lezzetli yemekler pişirebileceğiniz ve müşterilerinize sunarak para kazanabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Farm Zoo: Happy Day in Animal Village

    Kasabanın yönetimini alacağız.
  • Animal Farming Simulator

    Çiftçilik yapacağız.
  • Animal Jam

    Seçtiğimiz hayvanı yönlendireceğiz.
  • Animal Restaurant

    Hayvanlar için yemekler hazırlayacağız.