Animal Rescue 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
65 MB DOSYA BOYUTU

Sevimli hayvan karakterleri ile arabaların arasından karşıya geçmek için mücadele edeceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Kare bloklardan oluşan onlarca farklı hayvanı kontrol edebileceğiniz ve hayvanları arabaların arasında fırlatarak çiftliğe ulaştırabileceğiniz Animal Rescue 3D, 1 milyondan fazla oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan ve ücretsiz olarak hizmete sunulan eğlenceli bir oyundur.

Rengarenk 3 boyutlu grafiklere ve keyif verici ses efektlerine sahip olan bu oyunda yapmanız gereken tek şey, art arda dizilmiş birkaç farklı hayvanı kontrol ederek arabaların arasından hızla geçirmek ve hedef noktasına ulaştırmaktır. Yoğun trafiğin bulunduğu kalabalık araba gruplarından oluşan caddelerde ilerleyerek hayvanların kontrolünü sağlamalı ve uygun bir anı bulunca karşı tarafa fırlatmalısınız.  Caddelerden geçtikçe bazı bölgelerde gruba yeni karakterler eklenmektedir. Git gide kalabalıklaşan hayvan kolonisi ile birlikte zorlu yollardan geçerek çiftliğe ulaşmalı ve görevleri tamamlayarak sonraki bölümlerin kilidini açmalısınız. Sürükleyici özelliği sayesinde sıkılmadan oynayabileceğiniz stres giderici bir oyun sizleri bekliyor.

Android ve İOS işletim sistemlerini içeren tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz ve farklı bir deneyim edinebileceğiniz Animal Rescue 3D, macera dolu kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Animal Rescue 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
276.2 MB DOSYA BOYUTU

Sevimli hayvan karakterleri ile arabaların arasından karşıya geçmek için mücadele edeceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformdan oyun tutkunlarının hizmetine açılan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesine hitap eden Animal Rescue 3D, kare şeklinde tasarlanmış onlarca farklı hayvan figürünü kontrol ederek caddenin karşısına geçebilmek için mücadele edeceğiniz ve çiftliğe ulaşarak görevleri tamamlayabileceğiniz stres giderici bir oyundur.

Canlı renklere sahip 3 boyutlu grafiklerden ve eğlenceli ses efektlerinden oluşan bu oyunda amaç, arka arkaya tek sıra halinde dizilmiş bir hayvan kolonisini yöneterek trafiğin arasına dalmak ve arabalara çarpmadan karşı bölgeye ulaşmaktır. Arabaların geçmediği bir anı kollayarak hayvanları karşı tarafa fırlatmalı ve yolunuza devam etmelisiniz. Caddeleri aştıkça farklı hayvan karakterleri gruba katılır ve hayvanların sayısı git gide artar. Bu nedenle ilerleyen bölümlerde karşıya geçmek daha da zorlaşır ve arabaların size çarpma ihtimali artar. Dikkatli bir şekilde karşı tarafa atlamalı ve çiftliğe ulaşarak bölümü tamamlamalısınız.

Milyonlarca oyun severin vazgeçilmezi olan ve ücretsiz olarak hizmet veren Animal Rescue 3D, sıkılmadan oynayabileceğiniz sürükleyici bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Animal Village Rescue

    Sevimli hayvanlardan ve lezzetli meyve ağaçlarından oluşan dev bir çiftliği yöneteceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Animal Adventure: Downhill Rush

    Kızak süreceğiz.
  • Rescue Wings

    Orman yangınlarını söndürmeye çalışacağız.
  • Animal Hot Springs

    Sevimli hayvanlara kaplıca tesislerinde çeşitli hizmetler sunacağınız eğlenceli bir oyundur.
  • Draw Car 3D

    Kendi çizdiğiniz arabalarla zorlu parkurlarda yarışacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Farm Zoo: Happy Day in Animal Village

    Kasabanın yönetimini alacağız.
  • Animal Farming Simulator

    Çiftçilik yapacağız.
  • Mighty Raju 3D Hero

    Kaykayınızla macera dolu parkurlarda yarışabileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak öne çıkıyor.