Animal Village Rescue

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
48 MB DOSYA BOYUTU

Sevimli hayvanlardan ve lezzetli meyve ağaçlarından oluşan dev bir çiftliği yöneteceğiniz eşsiz bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS sürümleri sayesinde iki farklı platformdan oyun severlere hizmet veren ve ücretsiz olarak sunulan Animal Village Rescue, dev bir çiftlikte birbirinden sevimli hayvanları beşleyerek onların bütün bakımını üstleneceğiniz ve bir dizi görev üstlenerek macera dolu anlar geçireceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Renkli grafikleri ve keyif verici ses efektleri ile oyunculara benzersiz bir deneyim sunan bu oyunda amaç, hayalinizdeki çiftliği inşa ederek onlarca farklı hayvanı beslemek ve sayısız meyve ağacının bakımını yapmaktır. Çiftliğinizdeki yaratıklar ve ağaçlar çok fazla bakım gerektirmektedir. Hayvanlarınızı beslemek için onlara özel yemekler pişirmeli ve sevdikleri meyvelerden toplamalısınız. Onlar için evler inşa etmeli ve huzurlu bir şekilde yaşamalarını sağlamalısınız. Etrafı temiz tutarak manzarayı güzelleştirmeli ve görevleri tamamlayarak seviye atlamalısınız. Sürükleyici özelliği ve sevimli hayvan figürleri sayesinde sıkılmadan oynayacağınız eğlenceli bir oyun sizleri bekliyor.

Mobil platformda klasik oyunlar arasında bulunan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesi tarafından benimsenen Animal Village Rescue, bağımlısı olacağınız kaliteli bir oyun olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

Animal Village Rescue

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
45.1 MB DOSYA BOYUTU

Sevimli hayvanlardan ve lezzetli meyve ağaçlarından oluşan dev bir çiftliği yöneteceğiniz eşsiz bir oyundur.

Birbirinden sevimli birçok yaratığın ve onlarca farklı meyve ağacının yer aldığı dev bir çiftliği yöneterek çeşitli görevler üstleneceğiniz Animal Village Rescue, mobil platformda klasik oyun kategorisinde kendisine yer bulan ve 1 milyondan fazla oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan eğlenceli bir oyundur.

Canlı grafikleri ve eğlenceli müzikleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken, çiftlikte yaşayan bütün hayvanların ve meyve ağaçlarının bakımını üstlenerek çiftlikteki düzeni korumak ve zorlu görevleri yerine getirerek yeni hayvan karakterlerinin kilidini açmaktır. Hayvanlarınızın sevdiği yemekleri pişirerek onları memnun etmeli ve temizlenme gibi tüm ihtiyaçlarını gidermelisiniz. Ayrıca onlar için birbirinden güzel evler yapmalı ve rahat bir yaşam sürmelerini sağlamalısınız.

Oyunda tavşan, keçi, geyik, kedi, köpek, inek ve daha onlarca farklı hayvan türü bulunmaktadır. Ayrıca fındık, ceviz, muz ve daha birçok meyve ağacı yer almaktadır. Hayvanların ve ağaçların bakımını yaparak görevleri tamamlayabilir ve yolunuza devam edebilirisniz.  Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla erişeceğiniz Animal Village Rescue ile sizde hayalinizdeki çiftliği kurabilir ve hayvanlarınızla eğlenceli anlar geçirebilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Animal Rescue 3D

    Sevimli hayvan karakterleri ile arabaların arasından karşıya geçmek için mücadele edeceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Farm Zoo: Happy Day in Animal Village

    Kasabanın yönetimini alacağız.
  • Animal Adventure: Downhill Rush

    Kızak süreceğiz.
  • Rescue Wings

    Orman yangınlarını söndürmeye çalışacağız.
  • Animal Hot Springs

    Sevimli hayvanlara kaplıca tesislerinde çeşitli hizmetler sunacağınız eğlenceli bir oyundur.
  • Animal Farming Simulator

    Çiftçilik yapacağız.
  • Farm Zoo: Bay Island Village

    Çiftliğimize turistleri çekmeye çalışacağız.
  • Idle Monster Happy Mansion in Click Away Village

    Idle Monster Happy Mansion in Click Away Village, Android işletim sistemine sahip olan telefon ve tabletlerde oynayabileceğiniz bir klasik oyunudur.