Animasters: Match3 PvP & RPG

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME

Gerçek zamanlı olarak savaşacağız.

Mobil rol oyunları arasında yer alan ve oldukça renkli içeriklerden oluşan Animasters: Match3 PvP & RPG ücretsiz olarak oynanmaya devam ediliyor.

İki farklı mobil platformda oyuncuların beğenisine sunulan yapımda gerçek zamanlı olarak düşmanlar ile karşı karşıya geleceğiz. Dünyanın dört bir yanındaki oyuncuları karşı karşıya getirecek olan yapımda oyuncular fantastik bir deneyim yaşayacaklar. Kart toplama oyunu olarak karşımıza çıkan Animasters: Match3 PvP & RPG ile oyuncular birbirinden farklı karakterleri temsil eden kartları toplayacak, birleştirecek ve rakiplerini yenebilmek için kullanabilecekler.

70’in üzerinde savaşçının yer aldığı mobil rol oyununda benzersiz görevler de bizleri bekliyor olacak. Oyuncular gerçek zamanlı PvP savaşları ie mücadele edecek ve seviyelerini artırarak oyun içerisinde liderlik tablosuna adlarını yazdırmaya çalışacaklar.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

Animasters: Match3 PvP & RPG

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
322.2 MB DOSYA BOYUTU

Gerçek zamanlı olarak savaşacağız.

Candy Grill imzası ile geliştirilen ve ücretsiz olarak yayınlanan Animasters: Match3 PvP & RPG ile gerçek zamanlı bir rol dünyasına dahil olacağız.

Mobil rol oyunları arasında yer alan ve tamamen ücretsiz olarak iki farklı mobil platformda oynanan Animasters: Match3 PvP & RPG ile gerçek zamanlı PvP savaşlarına dahil olacağız. Fantastik bir deneyimin bizleri beklediği oyunda 70’in üzerinde farklı savaşçı yer alıyor. Oyuncular oyun içerisinde kartları toplayarak güçlü bir ekip kurmaya çalışacak ve gerçek zamanlı olarak oyunculara karşı savaşacaklar.

Dünyanın farklı noktalarından oyuncuları yan yana getirecek olan yapım, iki farklı mobil platformda yayınlanması ile  kitlesini de artırmaya devam ediyor. Dinamik yapısı, zengin içerikleri ve tempolu oynanışı ile oyuncuların beğenisini kazanan yapım ücretsiz olarak oynanmaya devam ediliyor.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Alpha Squad 5: RPG & PvP Online Battle Arena

    PvP savaşlarına katılacağız.
  • SoulMagicOnline

    Gerçek zamanlı PvP savaşlarına katılacağız.
  • GrandChase

    PvP savaşlarına katılacağız.
  • Overlords of Oblivion

    Gerçek zamanlı PvP ve PvE savaşları yapacağız.
  • King's Raid

    Gerçek zamanlı PvP savaşlarına katılacağız.
  • Dungeon Crusher: Soul Hunters

    PvP savaşlarına katılacağız.
  • Guardian Soul

    Gerçek zamanlı Pvp savaşlarında yer alacağız.
  • Chaos Lords Tactical

    PvE ve PvP savaşlarına katılacağız.