Animation Throwdown

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
29 TOPLAM İNDİRME

Animation Throwdown, popüler çizgi film karakterlerini buluşturan online kart dövüşü oyunu.

Animation Throwdown, topladığınız kartlarla dövüşlere katıldığınız, farklı stratejiler uygulayarak ilerleyebildiğiniz bir mobil oyun. Adından da tahmin edeceğiniz üzere popüler çizgi film karakterlerinin bulunduğu kartlarla oynuyorsunuz.

Android platformunda ücretsiz indirilmeye açılan toplanabilir kart dövüşü oyununda aralarında Stewie, Bender, Tina Belcher, Hank Hill ve Roger The Alien’ın da bulunduğu dünya genelinde en çok izlenen çizgi filmlerde öne çıkan karakterler karşı karşıya geliyor.

Çizgi filmlerin bilindik bölümleriyle karşılaştığınız kart oyununda dünya genelinde oyuncularla kapışıyorsunuz. Her karşılaşmanızda elinizde kartı olan karakterin farklı bir hareketini görüyorsunuz. Kartlarınızı birleştirip gücünü artırma, kartlarınızı yükseltme şansına sahipsiniz. Ekranın sol yanındaki büyük karakterleri yenmeyi başardığınızda seviye atlıyorsunuz.

Erkan Calp

Animation Throwdown

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME
597 MB DOSYA BOYUTU

Animation Throwdown, popüler çizgi film karakterlerinin bulunduğu online kart dövüşü oyunu.

Animation Throwdown, aralarında Family Guy, Futurama, American Dad, Bob’s Burgers’ın da olduğu popüler çizgi filmlerdeki karakterleri bir araya getiren online kart oyunu. Stewie, Bender, Tina Belcher, Hank Hill ve Roger The Alien ve daha fazlası dövüşmek için karşı karşıya geliyor.

Yetişkinlerin de ilgiyle izlediği çizgi film karakterlerini kartlar şeklinde karşımıza çıkaran oyun iOS platformunda da ücretsiz olmasıyla dikkat çekiyor. Kartları seçimi yapıp sürükleyerek karakterlerimizi dövüştürdüğümüzden iPhone’da da rahatlıkla oynanabilen bu oyunda sadece karakterler değil çizgi filmlerin bölümleri de aktarılmış ve karşılıklı diyalog şeklinde yürüyor.

Toplanabilir kart dövüş oyunları arasından çizgi film stili görselleri ve havasıyla ayrılan Animation Throwdown’ın güzel yanlarından birisi de sonsuz oynanış sunması. Kısıtlama olmadan canımız sıkılana kadar oynayabiliyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Legends of Runeterra (LoR)

    Legends of Runeterra (LoR) Android İndir: Leauge of Legends (LoL) Mobile oyunu geliştiricilerden kart oyunu Legends of Runeterra
  • Gambit - Real-Time PvP Card Battler

    Gerçek zamanlı teke tek kart savaşları
  • Apocalypse Hunters

    Telefonunuzla dolaşarak yaratıkları yakalayın.
  • Chicken Head!

    Tavuklar kart biçiminde karşımıza çıkıyor.
  • Tap Cats: Battle Arena (CCG)

    Kediler savaşıyor!
  • MARVEL SNAP APK

    Marvel Snap APK, süper kahramanlardan destenizi oluşturun. Diğer oyunculara karşı savaşın. Elinizi üçlendirin ve tüm kartlara sahip olmaya çalışın.
  • UNO!

    Popüler kart oyunu mobilde!
  • MARVEL Duel

    MARVEL Duel Android kart oyunu, süper kahramanlarla kötüleri buluşturuyor.