Anodia 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
24 MB DOSYA BOYUTU

Anodia 2 blok kırma oyunlarına ilgi duyanlar için tasarlanmış mükemmel bir oyun.

Anodia 2, Android tablet ve akıllı telefonlar üzerinde oynanmak üzere tasaralanmış bir beceri oyunu olarak tanımlanabilir. Tamamen ücretsiz olarak sunulan Anodia 2, aslında tüm oyunseverlerin yakından tanıdığı bir oyun yapısına sahip olmasına rağmen orijinal karakteriyle beğenimizi kazandı.

Oyundaki amacımız ekranın alt bölümünde bulunan platformu kontrol ederek topu sektirmek ve yukarıdaki blokları kırmak. Platformu hareket ettirebilmek için parmağımızla kaydırma hareketi yapmamız yeterli.

Söz konusu bloklar her bölümde farklı şekillerde karşımıza çıkıyor. Tekdüze yapıyı kırmak adına düşünülen bu ayrıntı, oyunu orijinal kılan en önemli detaylar arasında. Bildiğiniz gibi tuğla kırma oyunları genelde tuğla dizilimleri üzerinde değişiklikler yaparak bölümleri sunar. Fakat Anodia 2 her bölümde adeta farklı bir oyun oynuyormuşuz hissini veriyor.

Modern zamanlara uygun tasarımıyla birçok oyuncuyu etkileyecek gibi duran Anodia 2'de bölümler esnasında karşımıza çıkan bonusları ve güçlendiricileri toplayarak toplayacağımız puanı hatırı sayılır miktarda artırabiliyoruz. Toplamda 20'den fazla bonus ve güçlendirici olduğunu da belirtmeden geçmeyelim.

Google Play Games entegrasyonu sayesinde kazandığımız puanları arkadaşlarımızla paylaşabiliyor ve aramızda rekabet edebiliyoruz. Son derece başarılı bir çizgide ilerleyen Anodia 2, bilindik tuğla ve blok kırma oyunlarına farklı bir bakış açısı getirmeyi başarıyor.

Emircan Erdoğan

Anodia 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME

Anodia 2'de ekranın üst bölümünde duran farklı şekillerdeki blokları tek tek kırmaya çalışıyoruz.

Anodia 2, Windows Phone cihazlar üzerinde tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğimiz orijinal bir beceri oyunu.

Eskiden oyun salonlarında ve Atari'lerimizde oynadığımız tuğla kırma oyunlarına farklı bir bakış açısı kazandıran Anodia 2'de amacımız her ne kadar aynı olsa da içerisinde bulunduğumuz ortamlar tamamen farklı ve orijinal bir konsepte sahip.

Oyundaki temel amacımız ekranın üst tarafında farklı şekil ve formlarda çıkan objeleri kırmak. Bunu gerçekleştirebilmek için ekranın alt tarafında konuşlandırılmış olan platformu kullanarak topu sektirmemiz gerekiyor. Mümkün olduğunca fazla puan toplayabilmek için bölümler sırasında karşımıza çıkan bonusları ve güçlendiricileri toplamamız gerekiyor. Toplamda kullanabilecğeimiz 20'den fazla güçlendirici ve bonus var.

Game Center desteği sunan Anodia 2'de dilersek arkadaşlarımıza karşı mücadele edebiliyoruz. Elbette oyun tekli oyuncu modu üzerine kurulu. Açıkçası iki kişilik bir moda da yer verilseydi daha çekici olabilirdi fakat bu haliyle de gayet yeterli bir oyun denetimi sunuyor.

Nostaljik tuğla kırma oyununa modern bir bakış açısı getiren Anodia 2, büyük küçük herkesin keyif duyarak oynayacağı bir yapım.

Emircan Erdoğan

Anodia 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME
14 MB DOSYA BOYUTU

Anodia 2, tüm oyunseverlerin yakından tanıdığı blok kırma oyunlarına farklı bir bakış açısı kazandırıyor.

Andoia 2, iPhone ve iPad cihazlar üzerinde tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bir tuğla kırma oyunu. Her ne kadar tuğla kırma oyunlarında karşımıza çıkan altyapı üzerine kurulu olsa da Anodia 2'nin farklılaştığı çok fazla nokta var. Bu noktalardan en önemli olanı bölüm tasarımları.

Anodia 2'nin bölümleri oyunculara daima farklı bir oyun oynuyormuş hissi vermek üzere tasarlanmış gibi görünüyor. Alışageldiğimiz dikdörtgen bloklar yerine ilginç tasarımlı objelerle haşır neşir oluyor. Amacımız ise her zamanki gibi aynı; ekranın alt bölümünde konuşlandırılmış olan platformu kullanarak sektirdiğimiz topla tüm objeleri kırmak.

Bu görevi gerçekleştirebilmek için parmağımızı ekranda sürüklememiz yeterli oluyor. Platformu istediğimiz gibi hareket ettirebiliyor ve topu dilediğimiz yöne gönderebiliyoruz. Bu esnada karşımıza çıkan bonuslar ve güçlendiriciler toplayabileceğimiz puanı büyük ölçüde artırabiliyor. Bahsini ettiğimiz bu güçlendiricilerden 20'den fazla var.

Grafikleri ve gelişmiş fizik motoru ile beğenimizi kazanan Anodia 2, eskilerin tuğla kırma oyununu modern zamanlarda tekrar oynamak isteyen herkesin göz atması gereken bir yapım.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hoggy 2

    Hoggy 2 sümüklü böcek ile zorlu bölümleri geçmenizi amaçlayan eğlenceli bir beceri oyunudur.
  • Hoppy Frog 2

    Hoppy Frog 2, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Micro Battles 2

    Micro Battles 2, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir beceri oyunları paketi.
  • Twin Runners 2

    Twin Runners 2, Android sahiplerinin ücretsiz olarak oynayabilecekleri bir beceri oyunu.
  • Frisbee Forever 2

    Frisbee Forever 2, beceri ve denge yeteneklerinizi öne çıkartabileceğiniz ilginç bir oyun.
  • Road Run 2

    Road Run 2 reflekslerinizi test eden bir mobil beceri oyunudur
  • Glass 2 Glass

    Glass 2 Glass, Android işletim sistemi kullanan telefon ve tabletler üzerinde rahatça oynanabilen bir beceri oyunudur.
  • Toughest Game Ever 2

    Toughest Game Ever 2, Android cihazınızda ücretsiz oynayabileceğiniz en zor beceri oyunlarından biri.