Apocalypse Hunters

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME

Telefonunuzla dolaşarak yaratıkları yakalayın.

Apocalypse Hunters, artırılmış gerçeklik desteği sunan kart toplama oyunu. CCG, TCG türünü seviyorsanız oynamanızı isterim. Konum tabanlı, gerçek hava durumu ve yürüme hızı bilgisini gösteren yüksek tempolu bu kart oyununda dünya için büyük bir tehdit olan mutant canavarları yakalamaya çalışıyorsunuz.

Kart oyunlarını bambaşka bir boyuta taşıyan Apocalypse Hunters Türkçe adıyla Kıyamet Avcıları, insanların Tanrısal güçleri denediği apokaliptik bir dünyada geçiyor. Canlı yaratıklarla organik silahların yapıldığı gizli bir laboratuvar patlıyor ve mutant canavarlar şimdiye kadar hiç görülmemiş bir virüsle kaçıyorlar. Ödül avcısı olarak göreviniz; bu canavarları bulup etkisiz hale getirerek dünyayı büyük tehditten kurtarmak. Canavarları bulmanız çok kolay değil. Patlamadan kaçmayı başaran bir doktorun yardımını alıyorsunuz. Telefonunuzun GPS’ini açarak dolaşıyor, yaratıkları kovalayarak ele geçiriyorsunuz. Artırılmış gerçeklik yan görevler de var. Yan görevleri tamamlayarak kimyasallar kazanıyorsunuz.

Erkan Calp

Apocalypse Hunters

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
455.8 MB DOSYA BOYUTU

Telefonunuzla dolaşarak mutant canavarları yakalayın.

Apocalypse Hunters, iPhone’unuzun GPS’ini açıp dolaşarak mutant canavarları avladığınız harika bir mobil oyun. Kart toplama oyunları arasından artırılmış gerçeklik desteği sunmasıyla ayrılan yapımda bir ödül avcısının yerine geçiyorsunuz. Bolca canavar avlayacağınız oyunda artırılmış gerçeklik yan görevler de sizi bekliyor.

iOS platformunda da ücretsiz indirilebilir olan kart toplama oyunu (CGG) Apocalypse Hunters (Kıyamet Avcıları), canavarlarla dolu apokaliptik bir dünyanın içerisine sürüklüyor. Canlı yaratıklarla yaşayan organik silahların yapıldığı gizli bir laboratuvardan kaçan virüslü canavarları avlayabilecek tek kişi sizsiniz. Dünya için büyük tehdit oluşturan bu canavarları bir an önce bulup aktif bir aşıyla yakalamanız gerekiyor. Patlama sonrası laboratuvardan kaçmaya başaran bir doktor canavarları bulmanızda yardımcı oluyor. Canavarları ararken GPS’i açmanızda fayda var. Bu arada hava durumu bilgisi ve yürüme hızınıza da - haritanın üzerinden - görebiliyorsunuz. Toplanacak çok sayıda canavar var. Kimyasallar kazandıran artırılmış gerçeklik yan görevler de var.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Gambit - Real-Time PvP Card Battler

    Gerçek zamanlı teke tek kart savaşları
  • Legends of Runeterra (LoR)

    Legends of Runeterra (LoR) Android İndir: Leauge of Legends (LoL) Mobile oyunu geliştiricilerden kart oyunu Legends of Runeterra
  • Batak Club

    Batak Club Android İndir: Online batak, eşli batak, ihaleli batak oynayın
  • Tap Cats: Battle Arena (CCG)

    Kediler savaşıyor!
  • Solitaire Social: Classic Game

    Klasik Solitaire kart oyununun online oynanabilen sürümü
  • MARVEL SNAP APK

    Marvel Snap APK, süper kahramanlardan destenizi oluşturun. Diğer oyunculara karşı savaşın. Elinizi üçlendirin ve tüm kartlara sahip olmaya çalışın.
  • Chicken Head!

    Tavuklar kart biçiminde karşımıza çıkıyor.
  • Boom Day

    Kart tabanlı gerçek zamanlı online oyun