Arena of Arrow

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME

3'e 3 hızlı maçlar

Arena of Arrow, hızlı tempolu MOBA oyunları sevenlerin keyif alarak oynayacağını düşündüğüm bir yapım. Çizgi film tadında animasyonların göze çarptığı hoş görseller sunan oyunda rakiplerinizi bitirmek için sadece 3 dakikanız var. Evet, 3 dakika içerisinde etrafınızı çevreleyen düşmanların işini bitirmeniz gerekiyor. Refleksler kadar stratejik düşünmenin önemli olduğu bu oyunu kesinlikle oynamalısınız.

Android platformunda ücretsiz indirilebilir olan yeni MOBA oyunu Arena of Arrow’un özelliği; hızlı oynanışa sahip olması. Durakta otobüsünüzü beklerken, toplu taşımada, molada veya arkadaşınızı beklerken Android telefonunuzda açıp oynayabileceğiniz türde çabuk oyunlardan. Oyunda süper güçleri olan ve ilginç silahlara sahip kahramanların yerine geçip kendiniz veya takımınız için mücadele ediyorsunuz. Maçlar başta da söylediğim üzere 3 dakika sürüyor ancak son dakikaya kadar kimin kazanacağı belli olmuyor.

Erkan Calp

Arena of Arrow

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
199.7 MB DOSYA BOYUTU

3 dakikalık hızlı maçlarla dolu MOBA oyunu

Arena of Arrow, 3’e 3 hızlı mücadelelere girdiğiniz MOBA mobil oyunu. iOS kullanıcıları için de ücretsiz indirilmeye açılan oyunda süper kahramanlar 3 dakika gibi oldukça kısa bir sürede tüm hünerlerini gösteriyor. Son dakikaya kadar kazananın belli olmadığı aksiyon yüklü bu oyunu tüm MOBA oyun severlere tavsiye ederim.

Biraz çizgi film stili görseller sunan MOBA oyunu, hızlı savaşları/dövüşleri seven herkesin keyif alarak oynayacağı bir yapım. Kısa süreli boşluklarda iPhone’unuzda keyifle oynayabileceğiniz, zaman geçirmek için birebir bir oyun. Oyunda süper güçleri olan karakterlerin yerini alıyorsunuz. Tek başına veya takım halinde iki oyun modu seçeneğiniz var. Karşılaşmalar sadece 3 dakika sürüyor. Bu süre zarfında seri düşünüp hareket etme, stratejik oynama yeteneğinizi göstermeniz gerekiyor. Ölümcül vuruşlar var. Bu yüzden erken sevinmeyin veya erken pes etmeyin; sonuna kadar gidin.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Arena: Galaxy Control

    Düellolara girin, galaksinin kontrolünü elinize alın.
  • West Legends

    Vahşi batının efsanesi olun!
  • Paladins Strike

    MOBA tarzı aksiyon dolu kahraman nişancı oyunu
  • Mobile Legends APK

    Mobile Legends APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir MOBA oyunudur. Gerçek rakiplere karşı 5'e 5 MOBA heyecanını yaşayın.
  • MARVEL Super War

    MARVEL Super War Android İndir: Marvel'ın mobil platformdaki ilk MOBA oyunu
  • Arena of Valor

    Arena of Valor, Android telefonunuzda ücretsiz oynayabileceğiniz MOBA oyunu.
  • TankCraft 1: Arena

    Bireysel ya da takım olarak savaş!
  • Heroes Strike APK

    Heroes Strike APK, e-spor ruhuyla hazırlanmış oynaması ücretsiz MOBA oyunu. Taktiklerinizi hazırlayın, arkadaşlarınızla yan yana savaşın, liglerde yükselin.