Army Men Strike

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
240 TOPLAM İNDİRME

Aksiyon dolu masa savaşlarına hazırlanın.

Mobil platformda strateji oyunları arasında yer alan ve gerçek zamanlı olarak on binlerce oyuncuyu ortak bir çatı altında toplayan Army Men Strike etkileyici grafiklere sahiptir.

Üç milyondan fazla indirilen ve gün geçtikçe oyuncu kitlesini arttırmaya devam eden yapım, içeriği ile oyuncuların da beğenisini kazanmaya devam ediyor. Masa savaşları yapacağımız oyunda, bizleri oldukça hareketli dakikalar bekliyor. Oyun içerisinde kendi karargahımızı kurabilecek ve askerlerimizi yetiştirebileceğiz.

Oldukça eğlenceli bir oyun olarak karşımıza çıkan Army Men Strike’da masa üzerinde ordumuzu yönetecek ve karşı rakip üzerinde baskı yaratacağız. Savaşı kazanabilmek için birbirinden farklı taktikler uygulayacak ve rakibimizin kaçırdığı fırsatları değerlendirerek savaşı kazanmak için mücadele edeceğiz. Çocuk odasında geçen oyunda, kendi karargahımızı kurabilecek ve yönetebileceğiz.

Oyun içerisinde yer alan tanklar, uçaklar ve piyadeler ile çeşitli taktikleri kolayca uygulayabilecek ve birbirinden farklı saldırılar yaparak rakibimizi etkisiz hale getirebileceğiz. Görsel efektleri ile de oldukça başarılı görünen yapım, mobil platformda tamamen ücretsiz olarak oynanmaktadır. Army Men Strike ile strateji dünyasına hoş geldiniz.

Doğukan Çağlakpınar

Army Men Strike

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
44 TOPLAM İNDİRME

Mobil cihazınızda masa savaşları yapabilirsiniz.

Strateji oyunları arasında bulunan Army Men Strike, Android ve İOS platformunda oldukça geniş bir kitle tarafından keyifle oynanıyor.

Masa savaşları yapacağımız oyunda, bir çocuğun odasında kendi karargahımızı kuracak ve birbirinden farklı oyuncular ile karşı karşıya geleceğiz. Oyun içerisinde tankılar, topçular ve piyadeler ile rakip oyuncuların karargahlarına dalacak ve onları etkisiz hale getirmeye çalışacağız.

Grafikleri bakımından oldukça kaliteli görünen oyunda, gerçek zamanlı olarak gerçek oyuncular ile karşı karşıya gelecek ve yaptığımız taktikler ile savaşlardan ya yenilgi ya da galibiyet ile ayrılacağız. Stratejinin ve ileri görüşlülüğün önemli olduğu oyunda, rakibimizin taktiklerini tahmin edecek ve ona göre stratejiler oluşturacağız.

Ses efektleri ile desteklenen oyun, aksiyonu ve eğlenceyi bir arada oyunculara sunuyor. Kusursuz bir içeriğe sahip olan yapım, görsel efektleri ile de oyunculardan tam puan alacak gibi görünüyor. Android platformunda 4.4 gibi bir incelemeye sahip olan yapım, tüm platformlarda ücretsiz olarak oynanıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Army Of Allies

    Gerçek zamanlı savaşlar bizleri bekliyor.
  • Strike Force

    Uzaylıları yok edeceğiz.
  • Strike Hit

    Blokları kırmaya çalışacağız.
  • Disaster Will Strike

    Bulmacaları çözmeye çalışacağız.
  • Football Strike - Multiplayer Soccer

    Mobil platformda nefes kesici mücadeleye hazır olun.
  • Strike Master Bowling

    Eğlenceli bowling maçlarına çıkacağınız ve atış becerilerinizi geliştireceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Dragon Strike: Puzzle RPG

    Eşleştirmeler yaparak güçlü bir ordu kurabileceğiniz aksiyon dolu bir oyundur.
  • D-MEN

    Dünyayı istila etmeye çalışan güçlere karşı savaşacağız.