Ascension

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
61 TOPLAM İNDİRME
372 MB DOSYA BOYUTU

Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz kart toplama oyunudur.

Kart toplama oyunları, her ne kadar ülkemizde pek popüler değilse de bu onların eğlenceli olmadığı anlamına gelmiyor. Aksine düzgün bir kart oyunuyla aslında uzun zaman sıkılmadan eğlenebilirsiniz.

Kart oyunları sanırım çok spesifik kişilere hitap ediyor. Yani seveni tutkuyla bağlı bir şekilde seviyor, sevmeyen ise hiç ilgilenmiyor. Ascension ise kart oyunuyla ilgilenmeyenleri bile kendine bağlayacak nitelikte bir oyun diyebilirim.

Ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bu oyun, ilk resmi olarak lisanslı kart oynama oyunu. Ilk olarak iOS cihazlarda popüler olan bu oyun sonunda Android cihazlara da geldi.ister arkadaşlarınızla ister tek başınıza oynayabileceğiniz bu oyunu çok seveceğinize eminim.

Özellikler:

  • 50'den fazla detaylı elle çizilmiş kart.
  • Çevrimiçi sıra tabanlı oynama imkanı.
  • Farklı stratejiler kullanan yapay zekalara karşı oynama.
  • Nasıl oynayacağınıza dair rehber.

Oyunun pek çok yerden ödül almış olduğunu da belirtmeden geçmeyelim. Eğer siz de kart oyunlarını seviyorsanız ve hiç denemediyseniz Ascension'ı mutlaka denemelisiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

Ascension

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
282 MB DOSYA BOYUTU

iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz kart toplama oyunudur.

Ascension, iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz çok başarılı bir kart toplama oyunudur. Resmi olarak lisansı olan ilk kart oyunu olmasıyla dikkat çeken bu oyun, herkesi kart toplama oyunlarına bağımlı yapabilecek nitelikte diyebilirim.

Kart toplama oyunları arasında en başarılılarından birisi diyebileceğim Ascension, özenle dizayn edilmiş grafikleri ve stratejik oyun yapısı ile öne çıkıyor. Pek çok dergi ve dijital platformdan da ödül almış olan oyun ile sıkılmadan uzun süre vakit geçirebilirsiniz.

Oyunun içerisinde 50'den fazla elle çizilmiş ve en ince detayına kadar dikkat edilmiş kart bulunuyor. Sizin amacınız da bunları stratejik bir biçimde bir araya getirerek rakibinize saldırmak ve onu yenmek.

Oyunu isterseniz tek başınıza çevrimdışı, isterseniz de çevrimiçi diğer insanlarla ve arkadaşlarınızla oynayabiliyorsunuz. Fakat sıra tabanlı olduğundan istediğiniz zaman dönüp hamlenizi yapabiliyorsunuz, bu da bir diğer artısı.

Oyunda farklı stratejiler kullanan farklı yapay zeka türleri ve nasıl oynayacağınıza dair size yardımcı olacak bir rehber de sizleri bekliyor. Eğer siz de kart oyunlarını seviyorsanız ve alternatif bir tane arıyorsanız,  Ascension'ı indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Legends of Runeterra (LoR)

    Legends of Runeterra (LoR) Android İndir: Leauge of Legends (LoL) Mobile oyunu geliştiricilerden kart oyunu Legends of Runeterra
  • Gambit - Real-Time PvP Card Battler

    Gerçek zamanlı teke tek kart savaşları
  • Apocalypse Hunters

    Telefonunuzla dolaşarak yaratıkları yakalayın.
  • Chicken Head!

    Tavuklar kart biçiminde karşımıza çıkıyor.
  • Tap Cats: Battle Arena (CCG)

    Kediler savaşıyor!
  • MARVEL SNAP APK

    Marvel Snap APK, süper kahramanlardan destenizi oluşturun. Diğer oyunculara karşı savaşın. Elinizi üçlendirin ve tüm kartlara sahip olmaya çalışın.
  • UNO!

    Popüler kart oyunu mobilde!
  • MARVEL Duel

    MARVEL Duel Android kart oyunu, süper kahramanlarla kötüleri buluşturuyor.