ASUS Dosya Yöneticisi

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
1.3/5 ZİYARETÇİ
1,631 TOPLAM İNDİRME
12 MB DOSYA BOYUTU

Gelişmiş özelliklere sahip, modern arayüzlü dosya yöneticisi ile dosyalarınıza kolayca ulaşabilirsiniz.

Android cihazlarınızdaki dosyalarınızı daha verimli ve kolay bir şekilde yönetmek istiyorsanız, ASUS Dosya Yöneticisi tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır diye düşünüyorum.

Cihazınızın belleğinde, SD kartta, yerel ağda ve bulut depolama hesaplarınızda yer alan tüm dosyalarınıza ulaşabileceğiniz ve işleyebileceğiniz uygulama birçok önemli özellik sunuyor. Varsayılan olarak kopyalama, taşıma, yeniden adlandırma, silme ve paylaşma gibi özelliklere sahip olan ASUS Dosya Yöneticisi, dosyalarınızın türüne göre kategorilendirme yaparak daha kolay erişim imkanı sunuyor.

Dahili bellek, microSD kart, LAN ağında veya Bulut depolama hesaplarınızdaki dosyalarınıza her türlü erişim imkanı sunan uygulama ayrıca silme, kopyalama, taşıma vb. özellikleri de kullanabilmenize olanak sağlıyor. LAN ve SMB ağındaki dosyalarınızı da yönetebileceğiniz dosya yöneticisi; ASUS WebStorage, Dropbox, Google Drive ve Microsoft OneDrive gibi bulut depolama hesaplarını destekliyor. Depolama alanında sıkıntı çekiyorsanız, dosyalarınızı zip ve rar biçimlerinde sıkıştırabilirsiniz. Dosyalarınıza kolayca göz atmanız için önemli özellikler sunan ASUS Dosya Yöneticisi’ni ücretsiz olarak indirebilirsiniz. 

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Files Go

    Files Go, Google tarafından geliştirilen bir Android dosya yöneticisi
  • Orion File Manager

    Dosyalarınızı yönetmek için akıllı ve hızlı bir dosya yöneticisi arıyorsanız, Orion File Manager uygulamasını deneyebilirsiniz.
  • Türk Root Dosya Yöneticisi

    Android cihazlarınızdaki dosyalarınızı basit bir dosya yöneticisiyle organize edebilirsiniz.
  • GM Dosyalar

    GM Dosyalar uygulaması, akıllı telefonlarınızda dosyalarınızı gelişmiş bir şekilde yönetmenizi sağlıyor.
  • Moto File Manager

    Moto File Manager uygulaması ile akıllı telefonlarınızdaki müzik, video, ses ve fotoğraflarınızı daha iyi bir şekilde organize edebilirsiniz.
  • MediaGet

    MediaGet uygulaması, Android kullanıcıları için hazırlanmış ücretsiz bir dosya indirme yöneticisi.
  • Plutoie File Manager

    Android cihazlarınızda alternatif bir dosya yöneticisi uygulaması istiyorsanız, Plutoie File Manager uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • File Expert

    Android cihazlarınızda yer alan tüm dosyalarınızı profesyonel bir şekilde yönetebileceğiniz dosya yöneticisi uygulaması.