Atlantic Fleet Lite

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME
811 MB DOSYA BOYUTU

Gemilerle ve uçaklarla düşmana karşı saldırılar düzenleyebileceğiniz aksiyon dolu bir savaş oyunudur.

Mobil oyunlar arasında simülasyon kategorisinde arasında yer alan ve ücretsiz olarak oyun severlerin hizmetine sunulan Atlantic Fleet Lite, uçaklar ve gemilerle aksiyon dolu savaşlara katılabileceğiniz sıra dışı bir oyundur.

Çarpıcı 3D grafikleri ve kaliteli savaş müzikleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken, savaş uçaklarını yöneterek düşman gemilerini bombalamak ve ganimet toplamaktır. Oyun, ikinci dünya savaşından esinlenerek hazırlanmıştır. Savaş gemileri, uçaklar ve deniz altları o yıllara göre tasarlanmıştır. Savaş haritasına uygun bir şekilde hareket etmeli ve size verilen görevleri başarıyla yerine getirmelisiniz.

Bölümlerde, tarihten esinlenerek hazırlanmış 30 farklı görev yer almaktadır. Onlarca farklı savaş gemisi ve uçağını kullanarak düşman donanmalarını yok etmelisiniz. Bu sayede seviye atlayabilir ve haritada farklı görevleri aktifleştirebilirsiniz. Aksiyon dolu savaşlar yapabileceğiniz ve farklı savaş araçları kullanma fırsatını yakalayabileceğiniz eşsiz bir oyun sisleri bekliyor.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile farklı platformlardan ücretsiz olarak ulaşabileceğiniz Atlantic Fleet Lite, bir milyondan fazla oyuncunun vazgeçilmezi olan kaliteli bir oyun olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

Atlantic Fleet Lite

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
223.4 MB DOSYA BOYUTU

Gemilerle ve uçaklarla düşmana karşı saldırılar düzenleyebileceğiniz aksiyon dolu bir savaş oyunudur.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışan ve yüz binlerce oyun sever tarafından keyifle oynanan Atlantic Fleet Lite, ikinci dünya savaşından sahnelerin yer aldığı aksiyon dolu bir savaş oyunu olarak öne çıkıyor.

Etkileyici 3 boyutlu grafikleri ve heyecan verici müzikleri ile oyunculara eşsiz bir deneyim sunan bu oyunda yapmanız gereken, çeşitli savaş uçaklarını ve gemilerini yöneterek düşman donanmalarını bombalamaktır. Oyun ikinci dünya savaşının izlerini yansıtmaktadır. Savaş haritası üzerinden verilen görevleri yerine getirerek seviye atlayabilir ve farklı savaş araçlarının kilidini açabilirsiniz. Gerçekçi savaş sahnelerinin yer alığı aksiyon dolu bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda, geçmiş tarihten yola çıkılarak hazırlanmış onlarca farklı bölüm ve zorlu görevler bulunmaktadır. Farklı uçakları ve gemileri yöneterek düşmanlarınızın oyunlarını bozabilirsiniz. Böylece görevleri tamamlayabilir ve savaşlardan galip gelerek ganimetler toplayabilirsiniz.

Mobil platformda simülasyon oyunları arasında yer alan ve oldukça geniş bir kitleye hitap eden Atlantic Fleet Lite, sıkılmadan oynayabileceğiniz eğlenceli bir savaş oyunu olarak göze çarpıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fleet Combat 2

    Okyanus savaşlarına katılacağız.
  • Fleet Command II: Battleships & Naval Blitz

    Gerçek zamanlı olarak denizlerde gemi savaşlarına katılacağız.
  • Vampireville Lite

    Gizli nesneleri bulmaya çalışacağız.
  • WitchSpring2 Lite

    Fantastik karakterler ile mücadele edeceğiz.
  • Mouse Simulator

    Sevimli bir fareyi kontrol ederek sizden istenilen görevleri yerine getireceğiniz, keyifli bir simülasyon oyunudur.
  • Hempire - Plant Growing Game

    Zengin içerikli bir simülasyon oyunu oynayacağız.
  • Idle Skilling

    Akıllı telefonumuzda zengin bir simülasyon oyunu oynayacağız.
  • Dungeon, Inc

    Kendi zindanınızı kurarak altın üretebileceğiniz ilgin bir simülasyon oyundur.