Atomas

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
51 TOPLAM İNDİRME
16 MB DOSYA BOYUTU

Atomas, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli, farklı ve ücretsiz bir bulmaca oyunu.

Atomas, atom parçalarını bir araya getirerek kimyasal elementlerle birlikte oynayacağınız farklı ama bir o kadar da eğlenceli bir Android bulmaca oyunu.

Sadece hidrojen ile başlayacağınız oyunda ilk olarak 2 hidrojen atamu ile helyum elde edeceksiniz. 2 helyum atomunuz ile ise 1 lityum atomu yaparak bu şekilde devam etmeniz gerekiyor. Amacınız ise altın, platin ve gümüş gibi değerli elementler elde etmek.

Anlatırken kulağa kolay gelmesine rağmen oyunda dikkat etmeniz gereken nokta, oyunu oynadığınız dünyanın çok kalabalıklaşmaması. Yani atomların sayılarını belirli bir sınırda tutmanız ve onları birleştirmeniz gerekiyor. Aksi halde atomlar kalabalıklaşırsa patlıyor ve oyun sona eriyor. Bu nedenle yapacağınız birleştirmelere iyi karar vermeniz gerekli.

Çok aşırı zor olmayan fakat eğlenmenizi ve keyifli vakit geçirmenizi sağlayan oyun sayesinde dilediğiniz zaman dilediğiniz yerde bulmaca oyunu oynayabiliyorsunuz.

Modern ve şık bir tasarıma sahip olan oyunu Android mobil cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Barış YANIK

Atomas

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME
11.3 MB DOSYA BOYUTU

Atomas, atom parçalarını birleştirerek sürekli daha değerleri elementler elde etmeye çalışacağını eğlenceli ve ücretsiz bir iOS bulmaca oyunu.

Atomas, atomları bir araya getirerek daha kaliteli ve değerleri yeni atomlar üretmeniz gereken eğlenceli ve oynaması keyifli bir bulmaca oyunu. iPhone ve iPad sahiplerinin ücretsiz olarak indirip oynayabileceği oyundaki amacınız altın platinyum ve gümüş elde etmek. Fakat onları elde edene kadar belirli yollardan geçmeniz gerekiyor.

Oyunun başında size verilen 2 adet hidrojeni birleştirmeli ve helyum elde etmelisiniz. Sonrasınra helyumları birleştirerek lityum. Bu şekilde devam eden birleştirmeler sonucunda altın platinyum gümüş elde edebiliyorsunuz.

Oyunda dikkat etmeniz gereken nokta, oyun alanının elementler ile dolmasını engellemeniz gerekiyor. Eğer oyun alanı çok aşırı dolarsa ve siz bu elementleri birleştiremeyecek durumda kalırsanız oyun sona eriyor. Bu nedenle temkinli ve akıllı hamleler yapmalısınız.

Oynaması çok zor olmayan fakat başarılı olmak için iyi bir strateji yapmanızı gerektiren oyunun tasarımı ise harika. Akıllara hitap etmek dışında gözlere de hitap eden oyunda oluşturabileceğiniz 45 farklı atom bulunuyor. Yaptığınız puanları Facebook, Twitter ve GameCenter üzerinden paylaşma olanağı sunan Atomas, böylece arkadaşlarınız ile yarışma imkanı da veriyor.

Eğlenceli ve oynaması basit olmasına rağmen oynadıkça daha da bağımlısı olacağınız Atomas'ı ücretsiz olarak indirip mutlaka denemenizi tavsiye ediyorum.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.
  • 2048 Ball Blast

    Topları çemberde akıllıca sıralayın.
  • One More Button

    Butonların canlandığı ilginç bir bulmaca oyunu
  • Alice

    Oldukça ilginç bir bulmaca oyunu!
  • Woody Battle

    Blokları ustalıkla dizerek rakibinizi yenin.
  • Dumb Ways To Draw

    Dumb Ways To Draw: Dumb Ways To Die'ın geliştiricilerinden çizim bulmaca oyunu
  • Find in Mind

    Tüm zeka, hafıza oyunları bir arada