Attack Your Friends

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME

Attack Your Friends, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Attack Your Friends, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz oyunda kimin daha güçlü olduğunu gösteriyorsunuz.

Dünyaya hakimiyet kurma amacı güden Attack Your Friends oyununda ülkeleri fethetmeye çalışıyorsunuz. Kartlarla oynanan oyunda amaç sıra size geldiğinde en iyi hamleyi yapmak. Arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz oyunda sıranızı bekliyor ve savaş stratejinizi konuşturuyorsunuz. Günlük hayatın stresini atmanıza yardımcı olan oyunda kaynaklarınızı da en iyi şekilde kullanmalı ve askerlerinizi güçlendirmelisiniz. Farklı iklim şartlarında oynayabileceğiniz oyunda low poly tarzı hoş grafikler yer alıyor. Ayrıca diğer oyuncularla sohbet edebiliyor ve rakiplerinizde ittifak da kurabiliyorsunuz. Beğenerek oynayabileceğiniz bir oyun olan Attack Your Friends'ı sakın kaçırmayın.

Dikkatli olmanız gereken oyunda farklı ekipmanları kullanabiliyor ve kart koleksiyonunuzu arttırarak farklı hamleler yapabiliyorsunuz. Savunma ve saldırı olaylarını başarılı bir şekilde gerçekleştiren oyun, bildirimler üzerinden sizi haberdar ediyor. Oldukça kolay bir oynanışa sahip olan Attack Your Friends'ı mutlaka denemelisiniz.

Attack Your Friends oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Attack Your Friends

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
67 MB DOSYA BOYUTU

Attack Your Friends, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Attack Your Friends, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur. Dünyayı fethetmeye çalıştığınız bir oyun olan Attack Your Friends'de arkadaşlarınıza meydan okuyorsunuz.

Arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz bir kart tabanlı strateji oyunu olan Attack Your Friends, beğenerek oynayabileceğiniz bir oyundur. Oyunda ülkeleri fethetmeye ve her seferinde en iyi hamleyi yapmaya çalışıyorsunuz. Stratejik bilginizi sonuna kadar test edebileceğiniz oyunda arkadaşlarınızla ittifak da kurabiliyorsunuz. Kart koleksiyonunuzu çoğaltarak daha güçlü bir hale bürünüyor ve rakipleriniiz daha kolay geçiyorsunuz. Kolay bir oynanışa sahip olan oyunda low poly tarzı grafikler de yer alıyor. Diğer oyuncularla sohbet de edebileceğiniz oyunda zevkli zamanlar geçirebiliyorsunuz. Beğenerek oynayabileceğiniz Attack Your Friends'ı mutlaka denemelisiniz.

Son derece dikkatli olmanızı gerektiren oyunda farklı ekipmanları kullanabiliyorsunuz. Farkli iklim şartlarında mücadeleler gerçekleştirebiliyor ve boş zamanlarınızı eğlenceli bir hale dönüştürebiliyorsunuz. Eğer savaş oyunlarını seviyorsanız Attack Your Friends'i mutlaka denemeniz gerekiyor. Kolay oynanışı ve düşünce gerektiren mücadeleleriyle Attack Your Friends sizleri bekliyor.

Attack Your Friends oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Challenge Your Friends

    Challenge Your Friends, herhangi bir arkadaşınızı davet ederek oyun öncesinde iddiaya girip kazanmaya çalışacağınız eğlenceli bir Android yarışma oyunu.
  • Scare Your Friends

    Android telefonunuzla arkadaşlarınızı korkutma uygulaması, en sert insanları dahi korkutabilir.
  • Dragon Friends

    Çocukların oynayabileceği ve yaş farketmeksizin herkesin eğlenebileceği sevimli bir strateji oyunu arıyorsanız, Dragon Friends, türünün nadir örneklerinden biri.
  • Biker Mice: Mars Attack!

    Biker Mice: Mars Attack!, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur.
  • Moon Tower Attack

    Moon Tower Attack mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kule savunma oyunudur
  • Incoming! Goblins Attack TD

    Incoming! Goblins Attack TD tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz başarılı bir kule savunma oyunudur.
  • Crush Your Enemies!

    Eski tarz strateji oyunlarını sevenler için en uygun oyunlardan biri olan Crush Your Enemies!, Android kullanıcıları için ücretsiz!
  • Fieldrunners Attack

    Gerçek oyuncular ile savaşlara katılacağız.