ATWA

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME

Düşmanlarınızın üstesinden gelmeniz gereken bir arcade oyun

ATWA, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir arcade oyun olarak karşımıza çıkıyor. Dünya çapında oyuncularla mücadele edebileceğiniz oyunda para topluyor ve sürükleyici bir oyun deneyimi yaşayabiliyorsunuz.

Boş zamanlarınızı geçirmek için tercih edebileceğiniz sürükleyici bir mobil oyun olma özelliği taşıyan ATWA, düşmanlarınızla mücadele ettiğiniz bir mobil oyundur. Dünyanın etrafında dolaşarak birbirinden zorlu düşmanların üstesinden gelmeniz gereken oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Sinir bozucu homurtularıyla karşınza çıkan düşmanların üstesinden gelmelisiniz. Retro tarz grafikleriyle dikkat çeken oyunda bağımlılık yapıcı bir etki bulunuyor. Mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz keyifil bir arcade oyun olarak nitelendirebileceğim ATWA, mutlaka denemeniz gereken bir mobil oyundur. Kolay kontrolleriyle de ön plana çıkan ATWA, sizleri bekliyor.

ATWA oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

ATWA

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME

Düşmanlarınızın üstesinden gelmeniz gereken zevkli bir mobil oyun

ATWA, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz aksiyon ve macera dolu bir mobil oyun olarak karşımıza çıkıyor. Sürükleyici atmosferi ve etkileyici kurgusuyla ön plana çıkan oyunda işiniz bir hayli zor.

Dünya çapında oyuncularla mücadele ettiğiniz bir mobil oyun olan ATWA, bağımlılık yapıcı etkisiyle dikkat çekiyor. Retro tarz grafikleriyle ön plana çıkan oyunda düşmanlarınızın üstesinden gelmeye çalışıyorsunuz. Sinir bozucu homurtularıyla karşınıza çıkan oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Boş zamanlarınızı geçirmek için tercih edebileceğiniz sürükleyici bir mobil oyun olma özelliği taşıyan ATWA, düşmanlarınızla mücadele ettiğiniz bir mobil oyundur. Dünyanın etrafında dolaşarak birbirinden zorlu düşmanların üstesinden gelmeniz gereken oyunda işiniz bir hayli zor. Kolay kontrolleriyle de ön plana çıkan ATWA, sizleri bekliyor.

ATWA oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Subject 8

    Süper zor side-scrolling arcade oyunu
  • Will Hero APK

    Will Hero APK Android oyunu internetsiz oynanabiliyor ve arcade, aksiyon, macera, rogue-like, farklı türleri birleştiriyor.
  • Ottoman Slap (Osmanlı Tokadı)

    Osmanlı temalı harika bir aksiyon oyunu
  • Swipe Light.

    Aksiyon, hız ve konsantrasyon tek bir oyunda!
  • Dangerous Cave

    Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz keyifli bir arcade oyunu
  • Alpha Guns 2

    Aksiyon yüklü bölümlerle süslü bir süper kahraman oyunu
  • Gunslinger: Zombie Survival

    Aksiyon ve macera dolu bir hayatta kalma oyunu
  • Lee vs the Asteroids

    Harika zaman geçirebileceğiniz retro tarz bir aksiyon oyunu