Avast Wi-Fi Finder

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
197 TOPLAM İNDİRME

Avast Wi-Fi Finder ile güvenli WiFi erişim noktalarının yerini kolayca bulabilirsiniz

Avast Wi-Fi Finder kullanıcılara kolayca kablosuz internet bulma konusunda yardımcı olan bir mobil WiFi bulma uygulaması.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip faydalanabileceğiniz bir uygulama olan Avast Wi-Fi Finder temel olarak halka açık olan ve ücretsiz olarak bağlanabileceğiniz WiFi bağlantıları bulmanızı kolaylaştırmakta. Güvenlik yazılımları konusunda bir hayli tecrübeli olan Avast firması tarafından geliştirilmiş bu uygulama WiFi bulma işini en güvenli şekilde yapmanızı mümkün kılıyor.

Halka açık WiFi ağları güvenlik açısından her zaman iyi bir seçenek olmayabiliyor. Bazı WiFi ağlar şifresiz olsalar da dış müdahalelere açık olabiliyorlar ve şifrelerinizin ve kişisel bilgilerinizin çalınmasına neden olabiliyorlar. Avast Wi-Fi Finder kullanarak hangi kablosuz ağın sizin için daha güvenli olduğunu öğrenebiliyorsunuz. Uygulama içerisinde size WiFi güvenliği ile ilgili tavsiyeler sunuluyor.

Avast Wi-Fi Finder yurt dışında oldukça işinize yarayacak bir uygulama. Uygulamayı kullanarak ziyaret ettiğiniz şehirdeki ücretsiz ve güvenli kablosuz internet bağlantılarının yerini keşfedebilir ve roaming - dolaşım ücretlerinden kurtulabilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

Avast Wi-Fi Finder

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
40 TOPLAM İNDİRME

Avast Wi-Fi Finder uygulaması, halka açık noktalardaki ücretsiz Wi-Fi bağlantılarını bulmanızı kolaylaştırıyor.

Avast Wi-Fi Finder uygulamasıyla iOS cihazlarınız üzerinden ücretsiz Wi-Fi noktalarını kolayca bulabilir ve bağlanabilirsiniz.

İnternet paketinizin olmadığı zamanlarda ücretsiz Wi-Fi hizmeti veren yerleri bulmak bir hayli zor olabiliyor. Genellikle kafeler, havalimanları ve bazı parklarda bu hizmet ücretsiz olarak verilse de, şifreli olarak yayın yapan bağlantılar arasında bunları elle tespit etmek gerçekten zor. Güvenlik çözümleriyle tanınan ve bu konularda tecrübeli olan Avast tarafından geliştirilen Avast Wi-Fi Finder uygulaması, halka açık yerlerde ücretsiz olarak bağlanabileceğiniz Wi-Fi bağlantılarını bulmanızı ve bağlanmanızı kolaylaştırıyor.

Avast’ın güvenlik üzerine olan tecrübesinden bahsetmiştik. Firma, Avast Wi-Fi Finder uygulamasıyla da bunu destekleyerek sizin için en güvenli bağlantının hangisi olduğunu öğrenmenizi de kolaylaştırıyor. Ayrıca, güvenlik konusundaki önerileri incelemenizi öneriyoruz. Hem yurt içinde hem de yurt dışında mobil veri maliyetinizi düşüreceğine inandığım Avast Wi-Fi Finder uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Avast Wi-Fi Finder uygulamasını kullanırken, her ihtimale karşı bir VPN uygulamasından destek almanızı öneriyoruz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Wi-Fi Transfer

    Wi-Fi Transfer ücretsiz bir mobil kablosuz dosya trasnfer uygulamasıdır
  • Vodafone Mobile Wi-Fi Monitor

    Vodafone Mobile Wi-Fi Monitor uygulaması ile mobil modeminizi akıllı telefon veya tabletinizden yönetebilirsiniz.
  • Avast WiFi Finder

    Avast WiFi Finder, daha önceden bağlandığınız güvenilir WiFi ağlarını işaretleyerek daha sonra yeniden görerek internete bağlanmanızı sağlayan ücretsiz ve resmi bir Android uygulaması.
  • Connect Free WiFi Internet

    Connect Free WiFi Internet uygulaması ile ücretsiz Wi-Fi noktalarını bulabiliyorsunuz.
  • Internet Speed Master

    Internet Speed Master uygulamasını kullanarak Android cihazınızın 3G ve Wi-Fi internet bağlantısını hızlandırabiliyorsunuz.
  • Network Signal Info

    Android cihazlarınızın bağlı olduğu Wi-Fi ve mobil ağlarla ilgili tüm detaylara Network Signal Info uygulamasıyla erişebilirsiniz.
  • Kies air

    Android telefonunuzu internet tarayıcınız üzerinden uzaktan yönetmenizi sağlayan Kies air ile wi-fi üzerinden kablosuz dosya transferi mümkün.
  • Hız Testi

    Android için Hız Testi uygulaması, Android telefonunuzun ya da tabletinizin bağlı olduğu GPRS, 3G, 4G ve Wi-Fi bağlantılarının hızını ölçen bir araçtır.