Aviation Empire Platinum

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
94 MB DOSYA BOYUTU

Mobil platformda hava yolu şirketi kuracağız.

Mobil platform oyuncularına sunulan Aviation Empire Platinum ücretsiz bir simülasyon oyunudur.

Renkli grafiklerin ve eğlenceli görsel efektlerin yer aldığı mobil oyunda kendi hava yolu şirketimizi kuracak ve bu alanda en iyi firma olmaya çalışacağız. Sürükleyici yapısı ile dikkatleri üzerine çeken oyun mobil platformda oldukça geniş kitleler tarafından keyifle oynanmaktadır.

Oyun içerisinde insanlara hizmet edecek, onların mutlu ve huzurlu yolculuklar yapmasını sağlayacağız. Oyunun başlarında bize verilen küçük alan da sınırlı seferler yapacak ve ilerleyen dönemlerde de daha fazla seferler düzenleyerek filomuzu genişletmeye çalışacağız. Renkli içeriklere sahip olan mobil simülasyon oyunu aldığı güncellemeler ile de oyuncuların isteklerini yerine getirmeyi ihmal etmiyor.

Dünyanın en iyi uçuş firması olmaya çalışacağımız yapımda ilk başlarda öğretici bir oynanış tarzı karşımıza çıkacak. Daha sonra oyuncular kendi kararlarını alarak firmalarını geliştirmeye ve ilerletmeye çalışacaklar. Oyun içerisinde ilerledikçe farklı ülkelere yolcular taşıyabilecek ve daha fazla para kazanabileceğiz. Daha gelişmiş uçaklar alabilmek içinde seviyemizi arttırmalıyız.

Aviation Empire Platinum tamamen ücretsiz oynanan bir mobil simülasyon oyunudur. İyi oyunlar dileriz.

 

Doğukan Çağlakpınar

Aviation Empire Platinum

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
303.4 MB DOSYA BOYUTU

Kendi şirketimizi yöneteceğiz.

Ücretsiz bir simülasyon oyunu olarak karşımıza çıkan Aviation Empire Platinum’da kendi hava yolu şirketimizi yöneteceğiz.

Oldukça eğlenceli bir mobil simülasyon oyunu olan Aviation Empire Platinum, oyunculara kendi havaalanlarını inşa etme ve yönetme fırsatı veriyor. Renkli içeriklerin ve kaliteli grafiklerin yer aldığı oyunda bizleri eğlenceli dakikalar yaşayacağız.

Oyuncular yapım içerisinde kendi uçuş programlarını ayarlayarak çeşitli ülkere yolcu taşıyacaklar. Yapım içerisinde ilerledikçe seviyemiz artacak ve daha gelişmiş uçaklar satın alarak daha fazla yolcu taşıyabileceğiz.

Oyundaki amacımız bir hava yolu şirketi daha doğrusu  bir hava yolu imparatorluğu kurabilmek olacak. Dileyen oyuncular havaalanların da yeni yerler inşa ederek gelişmiş ve modern bir hale getirebilecekler. Sürükleyici bir yapıya sahip olan Aviation Empire Platinum, mobil platform oyuncularına siğer simülasyon oyunlarından çok daha gelişmiş ve eğlenceli bir ortam sunmaktadır.

Oyuncular görsek efektler eşliğinde firmalarını genişletmeye ve bu alanda en iyisi olmaya çalışacaklar. Aviation Empire Platinum mobil platformda ücretsiz olarak oynanmaya devam ediyor. İyi oyunlar.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Aviation Empire

    Aviation Empire, 1919 yılından günümüze gelmeye çalıştığınız farklı konseptte bir havaalanı oyunu ve Android'de ücretsiz.
  • Idle Farming Empire

    Çiftçilik simülasyonu oynayacağız.
  • Sim Empire

    Kendi medeniyetimizi inşa edeceğiz.
  • Tap Empire

    Onlarca farklı alanda işletme açabileceğiniz eğlenceli bir ticaret oyunudur.
  • Idle Airport Tycoon - Tourism Empire

    Hava yolu şirketimizi kuracağız.
  • Idle Fishing Empire

    Farklı balık türleri yakalamaya çalışacağız.
  • Tropic Empire

    Ada da hayatta kalmaya çalışacağız.
  • Farm Empire

    Akıllı telefonumuzda çiftçilik yapacağız.