Avis

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
55 TOPLAM İNDİRME

Avis uygulaması, en uygun fiyatlarla ve güvenli bir şekilde araç kiralamanızı kolaylaştırıyor.

Avis uygulamasıyla Android cihazlarınız üzerinden hızlı ve güvenli bir şekilde araç kiralama işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Türkiye’de araç kiralama konusunda öncü konumda olan Avis, müşterilerine hem ekonomik hem de güvenli bir araç kiralama imkanı sunuyor. Türkiye’nin ve dünyanın birçok noktasındaki bayileriyle istediğiniz yerden kolayca araç kiralayabileceğiniz uygulamada, kiralamak istediğiniz araçların teknik özelliklerini de inceleyebilmeniz mümkün.

Rezervasyon işlemlerinizi birkaç adımda gerçekleştirerek, size en yakın noktadan aracı teslim alabileceğiniz Avis uygulamasında işinize yarayabilecek kategorilere de göz atabilirsiniz. Çeşitli kampanyalardan anında haberdar olabileceğiniz Kampanyalar kategorisinin yanında satış sonrası hizmetler bölümünü de inceleyebileceğiniz Avis uygulamasında, kiralama ve teslimat noktalarını harita üzerindne görüntüleyebilirsiniz. Olası kaza durumlarında ne yapmanız gerektiğine dair bir rehber de hazırlanan uygulamada, bilmediğiniz şehirlerde vaktinizi iyi bir şekilde geçirebilmeniz için gezilecek ve görülecek yerlerin listesine de ulaşabilirsiniz.

Volkan Yılmaz

Avis

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
133 TOPLAM İNDİRME
6.8 MB DOSYA BOYUTU

Avis sayesinde kiralık araca ihtiyacımız olduğu anda en yakın Avis bayisinden kiralama işlemlerini halledebiliyoruz.

Araç kiralama sektörünün liderlerinden olan Avis, artık iPhone ve iPad cihazlardan da ulaşılabilir durumda. Üstelik bu uygulamayı tamamen ücretsiz olarak indirip kullanabiliyoruz.

Mümkün olduğunca net ve anlaşılır bir tasarıma sahip olan Avis uygulaması sayesinde ne zaman araca ihtiyacımız olursa hemen ihityaçlarımıza uygun olan bir tanesini bulup kiralayabiliyoruz. Özellikle sık sık seyahat eden kullanıcılara hitap eden bu uygulamayı dünyanın farklı bölgelerindeki 5.200 Avis bayisinden araç kiralamak için kullanabiliyoruz.

Uygulamaya giriş yaptığımızda araçların teknik detaylarını ve fiyatlarını açıklayan bir ekranla karşılaşıyoruz. Öncelikle ülke ve şehir seçmemiz gerekiyor. Ardından arama işlemini yapıyor ve şayet ihtiyaçlarımıza uygun bir araç bulursak mobil uygulama üzerinden rezervasyonunu yaptırabiliyoruz. Eğer aracı kiralamaktan vazgeçersek uygulama üzerinden gerekli iptal işlemlerini de tamamlayabiliyoruz.

Çevremizde bulunan en yakın Avis şubelerini harita üzerinde gösteren uygulama, bu disiplinde herhangi bir sorun yaşatmadan vaadini yerine getiriyor. Eğer başka şehirlere veya ülkelere sık sık seyahat gerçekleştiriyorsanız Avis mobil cihazınızın olmazsa olmazlarından.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Outings

    Outings uygulaması ile yeni yerler keşfetmek için seyahat planlarınızı oluşturabilirsiniz.
  • Muğla Kent

    Muğla Kent uygulaması ile Muğla'da turistik yerleri kolayca keşfedebilirsiniz.
  • Sesli Gezi Rehberi

    Sesli Gezi Rehberi uygulamasıyla gezdiğiniz yerler hakkında bilgileri sesli olarak dinleyebilirsiniz.
  • Kampp

    Kampp uygulamasıyla Türkiye genelinde yeni kamp alanlarını keşfedebilirsiniz.
  • Avanos | Kapadokya

    Avanos | Kapadokya uygulaması ile Avanos'taki otelleri, gezilecek yerleri ve restoranları keşfedebilirsiniz.
  • Inviita

    Inviita uygulamasıyla dünya çapında binlerce şehri keşfe çıkabilirsiniz.
  • İzmir Tarih

    İzmir'in Tarihi Kent Merkezi'ni keşfedin.
  • Anadolujet'le Anadolu Cepte

    Anadolujet'le Anadolu Cepte uygulamasıyla birçok şehir için turistik gezi rehberine ulaşabilirsiniz.