Bacon

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
811 MB DOSYA BOYUTU

Onlarca farklı cisme ilginç görünümler kazandırabileceğiniz keyif verici bir oyundur.

Bir tava ve pastırma ile akrobatik hareketler yaparak çeşitli objelere farklı görünümler kazandırabileceğiniz ve yaptığınız tasarımların fotoğraflarını çekebileceğiniz Bacon, Bir milyondan fazla oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan ve her geçen gün daha fazla oyuncunun ilgisini çekmeyi başaran kaliteli bir oyundur.

Beyaz fon üzerinde farklı renklerden oluşan objelerin yer aldığı eğlenceli grafikler ve keyif verici ses efektleri ile donatılmış bu oyunda amaç, elinizdeki tava ile şov yaparak pastırmayı farklı objelerin üzerine fırlatmak ve ilginç görünümler oluşturmaktır. Küçük bir pastırmayı yukarıdan tavının üzerine doğru bırakarak tavayı sallamalı ve pastırmayı karşınızda yer alan cisme fırlatarak üzerinde sabit bir şekilde kalmasını sağlamalısınız. İlginç konusu ve sürükleyici bölümleri sayesinde sıkılmadan oynayabileceğiniz ve farklı bir deneyim kazanabileceğiniz eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Mobil platformda klasik oyunlar arasında bulunan ve hem Android, hem de İOS sürümleri ile farklı platformlarda oyuncularla buluşa Bacon, oldukça geniş bir kitleye hitap eden eğlenceli bir oyun olarak öne çıkmaktadır.

Doğukan Çağlakpınar

Bacon

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
125 MB DOSYA BOYUTU

Onlarca farklı cisme ilginç görünümler kazandırabileceğiniz keyif verici bir oyundur.

Bir tava ve pastırma aracılığı ile farklı objelere ilginç görünümler kazandırabileceğiniz ve eğlenceli anlar yaşayabileceğiniz Bacon, Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan rahatlıkla oynayabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Mobil oyunlar arasında klasik kategoride yer alan ve kaliteli ses efektleri ile oyun tutkunlarına sıra dışı bir deneyim sunan bu oyunda yapmanız gereken, pastırmayı tavanın üzerine bırakarak tavada sabit bir şekilde durmasını sağlamak ve pastırmayı karşınızda bulunan objelere fırlatmaktır. Bu sayede onlarca farklı cisme ilginç görünümler kazandırabilir ve bu tasarımların fotoğraflarını çekebilirsiniz. Stres giderici özelliği sayesinde sıkılmadan oynayabileceğiniz sürükleyici bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda, pastırmayı fırlatabileceğiniz dondurma, patates kızartması, özgürlük heykeli, tavuk ve daha yüzlerce farklı cisim yer almaktadır. Pastırmayı bu cisimlerin üzerine fırlatarak resimlerini çekebilir ve seviye atlayarak yeni bölümlere geçebilirsiniz.

Milyonlarca oyun sever tarafından tercih edilen ve gün geçtikçe daha fazla oyuncu kitlesine ulaşan Bacon, ücretsiz olarak cihazınıza kurabileceğiniz ve eğlenceli anlar geçirebileceğiniz kaliteli bir oyun olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bacon May Die

    Komik karakterler eşliğinde aksiyon dolu parkurlarda mücadele edeceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Call of Mini: Double Shot

    Aksiyon dolu bir arcade deneyimi yaşayacağız.
  • Jetpack VS. Colors

    Jetpack VS. Colors, Android işletim sistemine sahip olan telefon ve tabletlerde oynayabileceğiniz bir arcade oyunudur.
  • Retro Shooting: Arcade Plane Shooter

    Macera dolu uçak savaşlarına katılabileceğiniz sıra dışı bir oyun olarak öne çıkıyor.
  • Astro Boy:Brick Breaker

    Astro Boy:Brick Breaker ile Android cihazınızda tuğla kırabilirsiniz.
  • Fun Fishing:My Pet

    Balık tutmaya çalışacağız.
  • Galaxy

    Uzaylılar ile savaşacağız.
  • Go Fish

    Balık avlama konusunda yeteneklerimizi sergileyeceğiz.