Bacterial Takeover

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME

Alışılmış savaş oyunlarının aksine bakteriler ile yapılan biyolojik savaşları içermektedir.

Mobil oyun dünyasında simülasyon kategorisinde yer alan Bacterial Takeover-Rölanti Klikleyici, alışılmış savaş oyunlarından farklı olarak tasarlanmış sıra dışı bir oyundur. Bakterilerin ve minerallerin yer aldığı güçlü bir ordu ile sıra dışı biyolojik savaşlar sizleri bekliyor. 

Gezegenleri yok edebilmek için ölümcül bakteriler geliştirebileceğiniz bu oyunda, kuracağınız bakteri kolonileri ile evrenin tüm hakimiyetini ele geçirebilirsiniz. Kolonilerinizi geliştirerek ve yükselterek güçlü bir bakteri ordusuna sahip olabilirsiniz.

Oyun içerisinde gezegenleri yok etmek için kullanacağınız milyonlarca bakteri ve güçlü minerallerin yer aldığı birçok hazine bulunmaktadır. Ayrıca birçok farklı gezegene ve kara deliğe de ulaşabileceğiniz bu oyunda, çeşitli özelliğe sahip bakteriler üretebilir, bu bakterileri ışınlayabilir ve mutasyon geçirmelerini sağlayabilirsiniz. Gezegenleri yok etmek için ihtiyacınız olan tek şey yenilmez bir bakteri kolonisidir. Ürettiğiniz ve geliştirdiğiniz ölümcül bakteriler ile gezegenlere karşı biyolojik bir savaş açabilirsiniz. 

Android ve İOS sürümleri ile ücretsiz olarak hizmet veren Bacterial Takeover-Rölanti Klikleyici, 1 milyondan fazla kişi tarafından tercih edilen eşsiz bir oyun olarak dikkat çekmektedir.
 

Doğukan Çağlakpınar

Bacterial Takeover

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME

Biyolojik savaşlara katılacağız.

Simülasyon oyunları arasında bulunan ve başrolde bakterilerin yer aldığı Bacterial Takeover-Rölanti Klikleyici, Android ve İOS cihazlar için tasarlanmış eşsiz bir oyundur. 

Kaliteli grafik tasarımı ve ilgi çekici ses efektleri ile güçlendirilen bu oyunda, ölümcül bakteriler yetiştirerek gezegenleri yok edebilirsiniz. Gezegenlere saldırmak için milyarlarca bakteriye ihtiyacınız olacak. Bakteri kolonilerini kurarak bakteri üretimi yapabilirsiniz. Ayrıca kolonileri yükseltebilir ve bakterileri mutasyona uğratarak yeni türler keşfedebilirsiniz. Kuracağınız bu kolonilerle, evreni yok edebilecek kadar güçlü bir bakteri ordusuna sahip olabilirsiniz. 

Gezegenleri yok etmek için güçlü bir bakteri ordusuna sahip olmanız gereken bu oyunda, bakteri ve minerallerin bolca yer aldığı yeni hazineler bulabilirsiniz. Ayrıca kara delikler ve yeni gezegenler keşfedebilirsiniz. Birçok farklı özellikte bakteri üretebileceğiniz, ışınlayabileceğiniz ve mutasyona uğratabileceğiniz bu eşsiz oyunda biyolojik bir savaş sizleri bekliyor. Yapmanız gereken bakteri kolonilerinizi kurarak, bakterilerinizi geliştirmek ve sayılarını arttırmak olacaktır. 
Yüz binlerce oyun sever tarafından keyifle oynanan ve ücretsiz olarak sunulan Bacterial Takeover-Rölanti Klikleyici, askerlerden değil de bakterilerden oluşan bir ordu ile evreni yok edebileceğiniz muazzam bir oyundur. 
 

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dungeon, Inc

    Kendi zindanınızı kurarak altın üretebileceğiniz ilgin bir simülasyon oyundur.
  • Power Painter

    Bağımlılık yapan eşsiz bir simülasyon oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Mouse Simulator

    Sevimli bir fareyi kontrol ederek sizden istenilen görevleri yerine getireceğiniz, keyifli bir simülasyon oyunudur.
  • Tap Town

    Kendi ordunuzu kurarak dev ejderhalarla savaşabileceğiniz benzersiz bir simülasyon oyunudur.
  • The Rats

    Farelerin başrolde olduğu eğlenceli bir simülasyon oyunu olarak ön plana çıkıyor.
  • Seaport

    Deniz üzerinden çeşitli nakliye işleri yapabileceğiniz keyifli bir simülasyon oyunudur.
  • Hempire - Plant Growing Game

    Zengin içerikli bir simülasyon oyunu oynayacağız.
  • Idle Skilling

    Akıllı telefonumuzda zengin bir simülasyon oyunu oynayacağız.