Ball Pack

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
31 MB DOSYA BOYUTU

Harika zaman geçirebileceğiniz bir mobil beceri oyunu

Ball Pack, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil beceri oyunudur. Ketchapp'ın en yeni oyunu olarak karşımıza çıkan Ball Pack, reflekslerinizi iyi kullanmanızı gerektiren bir oyundur. Becerilerinizi sınayabileceğiniz oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Zorlu parkurların üstesinden gelmeniz gereken oyunda engellerin üzerinden atlıyor ve zorlu bölümleri tamamlamaya çalışıyorsunuz. Beğenerek oynayabileceğinizi düşündüğüm oyunda harika zaman geçirebiliyorsunuz. Bu tarz oyunları seviyorsanız Ball Pack, mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyundur.

Oyunda aynı anda birden fazla topu kontrol ediyorsunuz. El ve göz koordinasyonunuzu da sınırlarına kadar zorlayabileceğini düşündüğüm oyunda reflekslerinizi çok iyi kullanmalısınız. Renkli atmosferi ve sürükleyici etkisiyle karşımıza çıkan Ball Pack, sizleri bekliyor.

Ball Pack oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Ball Pack

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
156.6 MB DOSYA BOYUTU

Aynı anda 4 topu kontrol edebilir misiniz?

Ball Pack, Ketchapp’ın refleksleri test eden, el göz koordinasyonunu geliştiren süper zor bir o kadar eğlenceli arcade oyunu. Farklı çizgilerde ilerleyen 4 topu kontrol altına almanıza isteyen Android oyunda puan toplamak herkesin harcı değil. Telefon kırdırtan zorlu mobil oyunlar arasına girebilir. İndirmesi de oynaması da ücretsiz ve internetsiz oynanabiliyor.

Tüm Android telefonlarda oynanabilir top yarış oyunları içerisinde en zoru olabilir. Her oyunu kısa sürede indirme rekoru kıran popüler geliştirici Ketchapp’ın Ball Pack adını taktığını arcade oyunda 4 farklı çizgide belli hızda yuvarlanan 4 topu kontrol etmeye çalışıyorsunuz. Aynı anda 4 topu da engellerden atlatmalısınız. Toplardan biri engele çarptığında oyun sonlanıyor. 2 topla ve az engelle başlayan oyunun ilerleyen safhalarında bitiş çizgisine ulaşmak oldukça zorlaşıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Stack Ball 3D APK

    Stack Ball 3D APK Android oyununda topla platformu yıkarak ilerliyorsunuz. Platform yıkmaca oyunu oynaması ücretsiz ve internetsiz oynanabiliyor.
  • Sky Ball

    Ketchapp'ın yeni top oyununda havada uçuyoruz.
  • Jump Ball Blaster

    Harika deneyim sunan bir mobil beceri oyunu
  • Pokey Ball

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Hollo Ball

    Keyifli ve sürükleyici bir mobil beceri oyunu
  • Hop Ball

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Color Ball Blast

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • H3H3: Ball Rider

    Eşsiz bir mobil arcade oyunu