Ball's Journey

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME

Savaş topunu ne kadar iyi kullanabildiğinizi gösterin.

Ball's Journey, her oyunu milyonlarca indirmeye ulaşan popüler geliştirici Voodoo’nun beceriye dayalı yeni oyunu. Oynaması basit, çok iyi zaman alan mobil oyunlar arasına alabiliriz. Puan toplamak için tek yaptığınız savaş topu ile beyaz topu fırlatmak. Sinir bozansa topu tek dokunuşla gönderiyorsunuz lakin istenen uzaklığa bir türlü ulaşmıyor. Kolay gibi görünen sinir edici zorlukta mobil oyunları seviyorsanız, tavsiye ederim.

Voodoo’nun Android platformunda patlama yapan onlarca oyunundan biri Ball’s Journey. Topun yolculuğu adlı oyunda savaşlarda ağır gülleleri ateşlemek için kullanılan silahı yönetiyorsunuz. Amacınız; topu istenen mesafeye fırlatmak. Başlangıçta 1000 feet (305 metre) uzaklığa düşürmeniz isteniyor. Başarırsanız mesafe artırılıyor. Fırlatma gücünü, havada hızlanmasını, zıplama gücünü artıran güçlendiricileriniz mevcut. Puanlarınızla bunları alabiliyorsunuz.

Erkan Calp

Ball's Journey

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
287.8 MB DOSYA BOYUTU

Topu ne kadar uzağa fırlatabilirsiniz?

Ball's Journey, Voodoo’nun olmasıyla mobil platformda öne çıkan top fırlatma oyunu. Popüler yapımcının tüm oyunları minimalist stilde mükemmel ötesi grafikler sunan süper eğlenceli beceri oyununda topu istenen uzaklığa ulaştırmak için çaba sarf ediyorsunuz. Kolay gibi görünüyor ancak oynadığınızda gerçek zorluk düzeyiyle tanışıyorsunuz.

Voodoo’nun yeni oyunda savaş topu ile ağır gülleleri uzak mesafeye gönderiyorsunuz. İlk etapta gülleyi 1000 feet (yaklaşık 305 metre) mesafeye ulaştırmaya çalışıyorsunuz. Gülleyi/topu fırlatmak için tek yapmanız gereken yeşil noktada ekrana basitçe dokunmak. Topun düşme noktasına göre puan alıyorsunuz. Puanlarla kuvvet, havada hızlanma ve zıplama gücünü artırıyorsunuz. Güçlendirmeler topu/gülleyi daha uzağa fırlatabilmeniz açısından önemli. Puanlarınız oyundan çıkış yapmış olsanız dahi toplanıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Lumi's Journey

    Lumi's Journey, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Ball Jump

    Ball Jump keyifli bir mobil beceri oyunudur
  • Stack Ball 3D APK

    Stack Ball 3D APK Android oyununda topla platformu yıkarak ilerliyorsunuz. Platform yıkmaca oyunu oynaması ücretsiz ve internetsiz oynanabiliyor.
  • Circle Ball

    Circle Ball, oynadıkça bağımlısı olacağınız Flappy Bird ile aynı yapıda fakat farklı oynanışa sahip bir Android beceri oyunu.
  • Journey of 1000 Stars

    Journey of 1000 Stars, bulutlar üzerinde sekerek yıldız topladığınız Android oyunu.
  • Color Ball Blast

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Jump Ball Blaster

    Harika deneyim sunan bir mobil beceri oyunu
  • Hollo Ball

    Keyifli ve sürükleyici bir mobil beceri oyunu