Balls Rotate

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME
36 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz deneyim sunan yepyeni labirent oyunu

Balls Rotate, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz yepyeni bir beceri oyunudur.

Voodoo’nun en yeni oyunlarından bir tanesi olan Balls Rotate, reflekslerinizi iyi kullanmanızı gerektiren bir oyundur. Labirentleri döndürerek topları kutulara düşürmeniz gereken oyunda dikkatli olmalısınız. İnternet bağlantısı gerektirmeden doyasıya oynayabileceğiniz oyunda görsel açıdan da zenginlik yer alıyor. Basit bir oynanışa sahip olan oyunda yüksek puanlara ulaşmalı ve seviyeleri tamamlamalısınız. Balls Rotate’de labirentleri çevirerek topları düşürüyor, tüm topları boruda toplayarak bölümü geçiyorsunuz. Parmağınızı sağa sola kaydırarak/sürükleyerek labirenti dilediğiniz yöne özgürce döndürebiliyorsunuz. Topları düşürürken engel teşkil edecek hiçbir şey karşınıza çıkmıyor. Her bölümde üç aşamada bölüm sonuna varıyorsunuz. 

Balls Rotate oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Balls Rotate

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
149.3 MB DOSYA BOYUTU

Labirentleri döndürerek topları düşürün.

Balls Rotate, Voodoo’nun iOS platformuna çıkardığı top oyunu. Farklı türde basit görselli bağımlılık yapan mobil oyunlarla karşımıza çıkan popüler geliştirici Voodoo’nun yeni oyununda labirenti döndürerek topun boruya düşmesini sağlıyorsunuz. İnternet bağlantısı gerektirmeyen mobil oyun, zaman geçirmek için birebir.

Mobil platforma çıkardıkları her oyun kısa sürede indirme rekoru kıran Voodoo’nun ilk iOS cihaz (iPhone/iPad) kullanıcılarına açtığı bulmaca oyunu Balls Rotate’de labirentleri çevirerek topları düşürüyor, tüm topları boruda toplayarak bölümü geçiyorsunuz. Parmağınızı sağa sola kaydırarak/sürükleyerek labirenti dilediğiniz yöne özgürce döndürebiliyorsunuz. Topları düşürürken engel teşkil edecek hiçbir şey karşınıza çıkmıyor. Her bölümde üç aşamada bölüm sonuna varıyorsunuz. Oyunun zorluk düzeyi çok basit. Hiçbir sınırlama yok. Belli bir oynamanın ardından sıkmaya başlıyor. Durakta, otobüste, metroda, iş/ders arasında, boş zamanlarda kafa dağıtmak için oynanabilecek hızlı oyunlardan.

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • 2048 Balls 3D

    2048 Balls 3D Android oyununda numaralı topları düşürerek ilerliyoruz.
  • Stack the Balls

    Stack the Balls, bilardo toplarını dizmeye çalıştığınız bulmaca oyunu.
  • Hamster Balls

    Hamster Balls, ANdroid işletim sistemi taşıyan cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir bulmaca oyunu olarak dikkat çekiyor.
  • Balls of the Dead

    Zombilerden kaçıp güvenli bölgeye sığınmalısınız.
  • Sand Balls

    Serbest hareket eden topları engellerden geçirin.
  • Wheel and Balls

    Wheel and Balls tek dokunuşla oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur
  • Factory Balls

    Android işletim sistemine sahip tüm cihazlarınızda oynayabileceğiniz Factory Balls, eğlenceli ve oldukça düşündürücü bir zeka ve bulmaca oyunudur.
  • Trap Balls

    Trap Balls, topları tuzağa doğru sürükleyerek hepsini bir araya getirmeniz gereken eğlenceli ve ücretsiz bir Android oyunudur.