Ballz Shooter

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
70 TOPLAM İNDİRME

Blokları patlatarak ilerlediğiniz bu oyunda gözünüzü ekrandan alamayacaksınız.

Ballz Shooter, yılların eskitemediği Atari oyunu breakout’a benzer yapısıyla kendisine çeken arcade oyunu. Üstün grafiklere sahip olmadığın tüm Android cihazlarda akıcı oynanış sunuyor.

Reflekslere dayalı bir oyun ve zorluk seviyesi puan topladıkça yükseliyor. Görsel açıdan günümüz oyunlarının oldukça gerisinde olmasına karşın kısa sürede bağımlılık yapıyor. Ufak boyutlu, basit kontrolleriyle her yerde her zaman oynanabilecek türde süper eğlenceli bir mobil oyun Ballz Shooter.

Oyunu diğer tuğla kırma amaçlı oyunlarından ayıran yönü; tuğlaların sabit kalmaması. Tuğlaların yere dokunmasına izin vermemelisiniz. Elinizin altında bombardıman silahı gibi oldukça etkili bir silahın olması avantajını sonuna kadar kullanın.

Erkan Calp

Ballz Shooter

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME
35 MB DOSYA BOYUTU

Tuğlalar düşmeden havaya uçurmalısınız.

Ballz Shooter, Ketchapp’ın senelerin eskitemediği Atari oyunundan ilham alarak geliştirdiği arcade yapımı. Meşhur tuğla kırma oyunu breakout'tan bahsediyorum. Nostalji yaşamak için harika bir seçim.

iOS platformunda da ücretsiz indirilmeye açılan oyunda bombardıman silahıyla tuğlaları vuruyoruz. Tuğlalar yere düşmeden havaya uçurmamız gerekiyor. Gözden kaçırdığımız tek bir tuğla sonumuzu getiriyor. Hem dikkat hem de refleks gerektiren bu oyunla kesinlikle tanışmalısınız. Unutmadan, oyunu oynamak için internet bağlantınızın olması gerekmiyor.

Sonsuz oynanış hakim olduğundan bir noktadan sonra sıkıcı hal almaya başladığını belirtmem gerek. Tabii ki bu, yolda giderken, arkadaşınızı beklerken veya boş zamanlarınızda kafa dağıtmak için oynayabileceğiniz güzel bir oyun olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ballz Rush

    Tuğla - blok kırma oyunlarını seviyorsanız bu Android oyuna bayılacaksınız!
  • Poppin Ballz

    Zevkli zamanlar geçirebileceğiniz harika bir beceri oyunu
  • Space Justice: Galaxy Shooter

    Harika deneyim sunan bir arcade oyunu
  • Ballz Break

    Atari Breakout oyununa Ketchapp yorumu
  • Ninja Girl: RPG Defense

    Göze oldukça sevimli gelen Ninja Girl: RPG Defense, arcade shooter unsurlarını birleştiren ve RPG dinamiklerine sahip olan bir aksiyon ve beceri oyunu.
  • Bubble Shooter

    Bubble Shooter mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir balon patlatma oyunudur
  • Souptastic!

    Android oyununu yemek yapmayı sevenlere tavsiye ederim.
  • Spinny Gun

    Süper eğlenceli ateş etme oyunu