Bals Rotate

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
36 MB DOSYA BOYUTU

Rengarenk dairelerin içlerinde bulunan top yığınlarını diğer dairelere taşımak için çaba sarf edeceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyun tutkunlarına hizmet veren ve 1 milyondan fazla oyun sever tarafından tercih edilen Balls Rotate, daire içinde yer alan labirentlerden topları geçirerek bir sonraki dairenin içine aktarmak içim mücadele edeceğiniz stres giderici eşsiz bir oyundur.

Renkli grafikleri ve keyif verici ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken tek şeyi, daireleri kontrollü bir şekilde sağa veya sola döndürerek içerideki topları aşağıdaki daireye aktarmaktır.

Her dairenin içinde farklı daireler ya da labirent şeklinde bölümler bulunmaktadır. Topların sayısını azaltmadan bir sonraki daireye aktarmak için dairelerde yer alan engelleri aşmalı ve çıkış kapısından topları aşağı boşaltmalısınız.

Topları diğer dairelere geçirdikçe puan kazanabilirsiniz. Bu sayede farklı renge sahip onlarca topun kilidini açabilirsiniz. Bağımlısı olacağınız ve sıkılmadan oynayacağınız sıra dışı bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda onlarca zorlu parkur yer almaktadır. Her parkurda farklı renklere sahip daireler ve toplar bulunmaktadır. Balls Rotate ile rengarenk parkurlarda yarışabilir ve eğlenceli anlar geçirebilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

Bals Rotate

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
148.1 MB DOSYA BOYUTU

Rengarenk dairelerin içlerinde bulunan top yığınlarını diğer dairelere taşımak için çaba sarf edeceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Renkli dairelerin içinde bulunan top yığınını dikkatli bir şekilde diğer dairelere aktarmak için mücadele edeceğiniz ve olabildiğince fazla topu hedefe taşıyarak puan kazanabileceğiniz Balls Rotate, milyonlarca oyun sever tarafından keyifle oynanan benzersiz bir oyundur.

Rengarenk grafikleri ve kaliteli müzikleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, içlerinde farklı engellerin ve labirent geçişlerin yer aldığı onlarca farklı daireyi kontrol ederek topları bir sonraki daireye aktarmak ve mümkün olduğu kadar az top düşürmektir.

Daireleri farklı yönlerde döndürerek topları engellerden kurtarmalı ve çıkış yolunu bulmalısınız. Dikkatli bir şekilde topları aşağıdaki diğer daireye boşaltmalısınız. Sürükleyici özelliği ile sıkılmadan oynayabileceğiniz eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda birbirinden zor yüzlerce farklı bölüm yer almaktadır. Her bölümde farklı renklere sahip daire ve toplar bulunmaktadır.

Dairelerin içlerinde yer alan labirentlerler git gide karmaşık bir hal almakta ve topları dışarı çıkartmak bir hayli zorlaşmaktadır.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde ulaşabileceğiniz Balls Rotate, ücretsiz olarak hizmet veren eğlenceli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Call of Mini: Double Shot

    Aksiyon dolu bir arcade deneyimi yaşayacağız.
  • Jetpack VS. Colors

    Jetpack VS. Colors, Android işletim sistemine sahip olan telefon ve tabletlerde oynayabileceğiniz bir arcade oyunudur.
  • Retro Shooting: Arcade Plane Shooter

    Macera dolu uçak savaşlarına katılabileceğiniz sıra dışı bir oyun olarak öne çıkıyor.
  • Astro Boy:Brick Breaker

    Astro Boy:Brick Breaker ile Android cihazınızda tuğla kırabilirsiniz.
  • Boxie

    Sevimli hayvanlar ile mini oyunlar oynayacağız.
  • Burger Clicker

    Hamburger kralı olacağız.
  • Candy Farm

    Kendi fantastik tatil kasabamızı inşa edeceğiz.
  • Capsulemon, Fight

    Gerçek zamanlı düellolara katılacağız.