Banabak

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,089 TOPLAM İNDİRME

Gençlere özel olarak geliştirilmiş bir fırsat uygulaması

Banabak, gençlere özel fırsat uygulaması olarak karşımıza çıkıyor. Birbirinden cazip avantajları gençlere sunan uygulama ile hediyeler kazanabiliyor ve indirimli alışverişin keyfine varıyorsunuz. Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınıza kurabileceğiniz uygulama ile görevleri yerine getirdikçe para kazanıyorsunuz.

Alışveriş çılgınlarına özel olarak piyasaya sürülmüş bir uygulama olan Banabak, markaların ve programların cazip avantajlarıyla donatılmış bir alışveriş platformudur. Uygulama ile sorulara cevap verdikçe ve fişlerinizi sisteme yükledikçe para birimi olan Baks'lar kazanabiliyorsunuz. Bu baksları başka fırsatlarla değerlendirebiliyor ya da nakit olarak çekebiliyorsunuz. Baks kazanmak için farklı şeyler yapabileceğiniz uygulamada arkadaşlarınızı da devet ederek daha fazla baks sahibi olabiliyorsunuz. Gençler arasında sosyal bir alışveriş platformu olarak görev yapan Banabak, öğrenci olduğunu kanıtlayan herkese hitap ediyor. Uygulamaya giriş yapabilmek için öğrenci olmanız gerekiyor. Çekilişlere de katılabileceğiniz uygulamada birbirinden güzel hediyelerin sahibi olabiliyorsunuz.

Banabak uygulamasını Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Banabak

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
99 TOPLAM İNDİRME
78 MB DOSYA BOYUTU

Üniversite öğrencilerine özel fırsat uygulaması

Banabak, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz üniversite öğrencilerine özel bir fırsat/alışveriş uygulaması olarak dikkatimizi çekiyor. Yepyeni bir fırsat platformu olarak hizmet sunan Banabak ile binlerce farklı hediyenin sahibi olabiliyorsunuz.

Öğrenci olduğunu kanıtlayanlara hizmet eden Banabak, cazip indirimleri ve harika fırsatlarıyla dikkat çekiyor. Uygulamada Baks'lar kazandıkça markaların indirimlerinden yararlanıyor ve gününüzü gün ediyorsunuz. Sosyal bir alışveriş uygulaması olarak da tanımlayabileceğim uygulamada Baks kazanmak için farklı aktiviteler yapabiliyorsunuz. Mesela alışveriş fişlerinizi çekerek daha fazla Baks kazanabileceğiniz gibi arkadaşlarınızı davet ettiğinizde de Baks kazanabiliyorsunuz. Periyodik olarak düzenlenen anketlere katılım sağlayabileceğiniz uygulamada Baks'larınızı yeni fırsatlarda kullanabiliyorsunuz. Ayrıca BanabakKart ile de Baks'larınızı nakite çevirebiliyorsunuz. Çekilişlerin de düzenlendiği uygulamada birbirinden güzel hediyelerin sahibi olabiliyorsunuz. Eğer öğrenciyseniz ve alışverişi seviyorsanız Banabak sizleri bekliyor.

Banabak uygulamasını iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Trendyol APK

    Trendyol, Türkiye'nin en çok indirilen alışveriş uygulaması. İndirim kodu, güvenilir satıcılar, express hizmeti Trendyol mobil uygulamasında.
  • Tutyakala

    Tutyakala uygulaması ile mobil cihazlarınızdan hediyelik ürün siparişlerinizi verebilirsiniz.
  • YunusOnline

    YunusOnline uygulaması market alışverişlerinizi Android cihazlarınızdan yapabilmenizi sağlıyor.
  • Artıway

    Artıway uygulaması ile internetten yapacağınız alışverişlerden nakit para kazanabilirsiniz
  • Joom

    2018'in en iyi alışveriş uygulaması
  • Banggood

    Binlerce ürüne ulaşabileceğiniz bir alışveriş uygulaması
  • Greyder

    Ayakkabı, çanta, cüzdan ve kemer gibi ürünleri Greyder uygulamasından kolayca satın alabilirsiniz.
  • istegelsin

    istegelsin uygulamasıyla oturduğunuz yerden market alışverişlerinizi yapabiliyorsunuz.