Banana Bunch

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME
24.5 MB DOSYA BOYUTU

Muzları toplarken kuşlara dikkat edin.

Banana Bunch, görsel çizgileriyle küçük yaşta oyuncuların oynayacağı bir oyun izlenimi yaratsa da bence her yaşa hitap eden bir yapım. Eugene adında bir maymunun yerine geçtiğiniz oyunda bir daldan bir dala zıplayarak muzları topluyorsunuz. Tabii ki ormanda tehlikeler sizleri bekliyor.

iOS platformuna öze çıkış yapan nadir oyunlardan Banana Bunch’da iPhone / iPad cihazınızı sağa sola eğerek maymunun muzları toplamasını sağlıyorsunuz. Muzları toplarken kuşlara asla dokunmamalı, ağaç dallarında fazla uzun süre kalmamalısınız. Ayrıca sürekli olarak yükseğe çıkmanız gerekiyor. Ara sıra hızına hız katan, dokunulmaz yapan güçlendiriciler çıkıyor; onları da toplamayı unutmayın.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Banana Rocks

    Banana Rocks sonsuz koşu oyunları kategorisinde yer alan ortalama bir oyun.
  • Banana Island: Monkey Run

    iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz sonsuz koşu oyunudur.
  • Pinball Cadet

    iPhone ve iPad cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, efsaneleşmiş Pinball oyununu günümüz şartlarıyla renklendirip canlandıran bir tür beceri oyunudur.
  • Cyber Swiper

    iPhone ve iPad cihazlarda oynanabilen Cyber Swiper mobil oyunu, basit bir oyun mekaniğinin olağanüstü grafiklerle bir şahesere çevrildiği keyifli bir beceri oyunudur.
  • Perfect Tower

    iPhone/iPad'de oynanabilen oyunda en uzun kuleyi inşa etmeye çalışıyorsunuz.
  • Ahead!

    iPhone ve iPad cihazlarda oynanabilen Ahead! mobil oyunu, özgün bir fikrin üzerine inşa edilmiş alışkanlık yapabilecek bir tür beceri oyunudur.
  • Amazing Ninja Jump

    Amazing Ninja Jump, iPhone ve iPad cihazınızda boş zamanlarınızda açıp oynayabileceğiniz türde bir beceri oyunu.
  • Rainbow Breaker

    iPhone ve iPad cihazlarda oynanabilen Rainbow Breaker mobil oyunu, sıkıldığınız her an cebinizden çıkarıp zamanınızı renklendireceğiniz keyifli bir beceri oyunudur.