Bardi

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
68 TOPLAM İNDİRME

Bardi, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kale savunma oyunudur.

Bardi, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kale savunma oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Hikaye tabanlı bir kale savunma oyunu olan Bardi ile zevkli zamanlar geçirebiliyorsunuz.

Can sıkıntınızı giderebileceğiniz bir oyun olarak karşımıza çıkan Bardi, stratejik kurgusuyla ilgi çekiyor. Dikkatinizi meşgul eden oyunda düşman krallığın askerlerini öldürmeye çalışıyorsunuz. Son derece eğlenceli bir oyun olan Bardi ile stratejik bilginizi de konuşturuyorsunuz. Oyun temel olarak kale savunma oyunlarındaki gibi statik bir ekranda oynanıyor ve size doğru gelen askerlere balta fırlatıyorsunuz. Bölümü geçebilmek için ise koyunların geçmesini beklemelisiniz. Baltayı atacağınız yeri iyi seçmeli ve tam isabet ettirmelisiniz. Oynanışı çok kolay ancak bölümleri geçmesi oldukça zor olan Bardi'yi çok seveceksiniz.

Öte yandan oyunda birbirinden zorlu 50 bölüm sizleri bekliyor. Bölümleri geçebilmek için koyunları kurtarmalı ve düşman askerlerini ortadan kaldırmalısınız. Oyunda isterseniz sağ isterseniz de sol tarafta savunma yapabiliyor ve farklı karakterler seçebiliyorsunuz.

Bardi oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Bardi

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME
444 MB DOSYA BOYUTU

Bardi, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kale savunma oyunudur.

Bardi, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kale savunma oyunudur. Düşman askerlerine karşı kalenizi savunduğunuz bir oyun olan Bardi ile eğlenceli vakitler geçirebiliyorsunuz.

Klasik kale savunma oyunları tarzında bir kurguyla karşımıza çıkan Bardi, seveceğiniz hikayesi ve görselleriyle dikkatimizi çekiyor. Stratejik davranış sergilemenizi gerektiren oyunda düşman askerlerini öldürüyor ve bölümü geçmeye çalışıyorsunuz. Birbirinden zorlu 50 bölüme ve görevlere sahip olan oyunda balta fırlatıyorsunuz. Oynanışı son derece kolay oyunda bölümleri geçmek ise oldukça zor. Bu nedenle dikkatli olmalısınız. Bölümü geçmek için ise koyunları toplamanız gerekiyor. Güzel bir hikayeye sahip olan Bardi sizleri bekliyor. Öte yandan oyunda farklı karakterler seçebiliyor ve savunma yapabileceğiniz tarafı da belirleyebiliyorsunuz.

Oyunda yer alan iki boyutlu görseller ve farklı mekanizmalar ile oyun daha eğlenceli vakitler geçirebiliyorsunuz. Can sıkıntınıza birebir gelecek Bardi'yi sakın kaçırmayın. 

Bardi'yi iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Revolve8

    SEGA'dan gerçek zamanlı strateji oyunu
  • Castle Siege

    Düşman kulelerini yıkın!
  • Champion Strike

    Şampiyonunuzu kartlarla güçlendirin, Arenanın hakimi olun!
  • Command & Conquer: Rivals

    Yılların eskitemediği strateji oyunu Command & Conquer mobilde!
  • General Order - Stay Alert

    Red Alert'ı aratmayan harika bir askeri strateji oyunu
  • Teamfight Tactics

    Teamfight Tactics APK, League of Legends oyunu geliştiricilerinin PvP strateji oyunu.
  • Wars of Empire

    Wars of Empire Android İndir: Türk yapımı online strateji oyunu
  • P.A.T.H. - Path of Heroes

    Tahmin ve strateji gücünüzü açığa çıkartın.