Barren Lab

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
53 TOPLAM İNDİRME

Birbirinden zorlu bölümlerin yer aldığı zevkli bir bulmaca oyunu

Barren Lab, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Fizik kurallarına dayalı bir bulmaca oyunu olan Barren Lab'da işiniz bir hayli zor diyebilirim.

Boş zamanlarınızı değerlendirmek için tercih edebileceğiniz keyifli bir bulmaca oyunu olan Barren Lab, tehlike ve tuzaklarla dolu bir mobil oyundur. Oyunda karanlık bir temada ilerliyor ve akıl dolu bulmaları çözmeye çalışıyorsunuz. Bulmaca severlerin mutlaka denemesi gereken oyunda büyük bir laboratuvarı keşfe çıkıyorsunuz. Yüksek kaliteli grafiklerin yer aldığı oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Epik bir macera oyunu olarak dikkatimizi çeken Barren Lab'ı mutlaka denemelisiniz. Çocukların da beğenerek oynayabileceğini düşündüğüm Barren Lab mutlaka telefonlarınızda olması gereken bir oyun diyebilirim.

Barren Lab oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Barren Lab

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
29 TOPLAM İNDİRME

Tehlike ve tuzaklarla dolu bölümlerin yer aldığı bir bulmaca oyunu

Barren Lab, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir bulmaca oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Birbirinden zorlu bölümlerin yer aldığı oyunda harika bir deneyim yaşayabiliyorsunuz.

Zorlu bölümlerle donatılmış bir mobil oyun olan Barren Lab, keyifli bir deneyim sunuyor. Tehlikeli tuzaklarla donatılmış olan oyunda karanlık bir tema yer alıyor. Büyük bir laboratuvar içerisinde ilerlemeye çalıştığınız oyunda işiniz bir hayli zor. Dikkatli davranmanız gereken oyunda fizik kurallarını da hesaba katmanız gerekiyor. Yüksek kaliteli grafiklerle donatılmış olan oyunda epik bir macera deneyimi yaşıyorsunuz. Mutlaka denemeniz gereken bir mobil oyun olarak tanımlayabileceğim Barren Lab, sevimli karakterleriyle de ön plana çıkıyor. Çocukların da beğenebileceğini düşündüğüm Barren Lab'ı sakın kaçırmayın.

Barren Lab oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Grab Lab

    Eşsiz deneyim sunan bir mobil bulmaca oyunu
  • Short Fused

    Renkli ve kaliteli görsellere sahip olan bir bulmaca oyunu
  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.
  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Balance of Country

    Zevkli ve eğlenceli bir beceri oyunu
  • Off the Hook!

    Sürükleyici bir Beceri Oyunu
  • Folding Blocks

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu
  • .Connect.

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu