Basket & Ball

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
62 TOPLAM İNDİRME
15 MB DOSYA BOYUTU

Basket topuyla zorlu parkurlarda yarışabileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak öne çıkıyor.

Basket topunu zıplatarak zorlu parkurlarda çeşitli engelleri aşabileceğiniz ve topu potaya atarak parkuru tamamlayabileceğiniz Basket & Ball, Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyun severlerle buluşan eğlenceli bir oyundur.

Kolay kontrolleri ve kaliteli grafikleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, basketbol oynuyormuş gibi topu sürmek ve engelleri aşarak topu potaya göndermektir. Zorlu parkurlarda taş blokların üstünden zıplayarak topla birlikte ilerleyebilir ve hedefe ulaşarak sonraki bölümlere geçebilirsiniz. Parkurlarda başarılı olarak puan toplayabilir ve bu puanları kullanarak farklı toplar satın alabilirsiniz. Sürükleyici özelliği ve macera dolu bölümleri ile sıkılmadan oynayabileceğiniz eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Topun kontrolünü sağlayabileceğiniz iki farklı mod bulunmaktadır. İster ekrandaki butonları kullanarak, isterseniz de telefonu sağa ve sola eğdirerek topu kontrol edebilirsiniz. Topu engellerin arasında veya üstünden geçirerek hedefe ulaşabilir ve basket atarak bölümü tamamlayabilirsiniz. 

Mobil platformda ücretsiz olarak oyunculara sunulan ve yarım milyondan fazla oyuncu tarafından keyifle oynanan Basket & Ball, eğlenceye doyabileceğiniz kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Basket & Ball

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
24.5 MB DOSYA BOYUTU

Basket topuyla zorlu parkurlarda yarışabileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak öne çıkıyor.

Ücretsiz olarak oyun tutkunlarına hizmet veren ve oldukça geniş bir kitleye hitap eden Basket & Ball, basket topunu sürerek çeşitli engelleri aşabileceğiniz ve zorlu parkurlarda ilerleyerek hedefe ulaşabileceğiniz sıra dışı bir oyun olarak göze çarpıyor.

Kaliteli grafikleri ve keyif verici müzikleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken, basketbol oynuyormuş gibi topu sektirerek ilerlemek ve topu engellerden kurtararak potaya göndermektir. Taş blokların ve demir dikenlerin arasından topu geçirerek potaya doğru hızla ilerlemeli ve basket atarak parkuru tamamlamalısınız. Parkurlarda başarılı olarak puanlar toplayabilir ve bu puanlar sayesinde farklı topların kilidini açabilirsiniz.

Oyunda 80 zorlu seviye ve onlarca farklı parkur yer almaktadır. Ayrıca parkurlarda topu patlatmak için hazırlanmış çeşitli engeller bulunmaktadır. Akrobatik hareketlerle engelleri tek tek geçmeli ve topu potadan geçirerek bölümleri tamamlamalısınız.

Hem Android, hem de İOS işletim sistemlerini içeren tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz ve eğlenceli anlar geçirebileceğiniz Basket & Ball, sürükleyici özelliğe sahip kaliteli bir oyun olarak ön plana çıkmaktadır.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Street Dunk

    Basket atmaya çalışacağız.
  • Jump Ball Blast Ⅱ

    Karşımıza çıkan hedefleri yok etmeye çalışacağız.
  • Bricks Ball Crusher

    Rengarenk tuğlaları kırmak için seri top atışları yapacağınız eğlenceli bir oyundur.
  • Speed Ball

    Rengarenk blokların üzerinde hızla ilerleyen topu kontrol etmek için mücadele edeceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Tilt Ball

    Farklı desenlere ve renklere sahip onlarca toptan dilediğiniz seçerek hedefe doğru yol alacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Street Basketball Association

    Nefes kesen sokak maçlarına çıkacağınız eşsiz bir basket oyunudur.
  • Stack Ball 3D APK

    Stack Ball 3D APK Android oyununda topla platformu yıkarak ilerliyorsunuz. Platform yıkmaca oyunu oynaması ücretsiz ve internetsiz oynanabiliyor.
  • Basketball Tournament

    Nefes kesen basket maçlarına katılacağınız ve fantastik hareketler yapacağınız eğlenceli bir oyundur.