Batak Club

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
2.3/5 ZİYARETÇİ
1,117 TOPLAM İNDİRME
46 MB DOSYA BOYUTU

Batak Club Android İndir: Online batak, eşli batak, ihaleli batak oynayın

Batak Club, online ve internetsiz oynayabileceğiniz batak kağıt oyunu. En popüler iskambil oyunlarından batağı telefonda da oynayabilirsiniz. 2 milyonun üzerinde oyuncusu olan Batak Club’da eşli ihlalelik batak da oynayabilirsiniz, üçlü gömmeli batak da, koz maça da, 3 5 8 de… Her gün ortalama 10.000 batak oyuncusu oyuna katılıyor!

Hem online hem de internetsiz dünyanın en çok oynanan batak oyunu Batak Club. İster arkadaşlarınızla ister tüm batakçılara meydan okuyun. İstediğiniz masaya katılabileceğiniz gibi özel masa açıp sadece meydan okuduğunuz kişilerle batak online oynayabilirsiniz. Arkadaşlık isteği gönderebilir muhabbeti ilerlettiğiniz kişilerle özel batak oynayabilirsiniz. Batağı çok iyi bilmiyor musunuz? Seyirci moduyla diğer oyuncuların batak oyunlarını izleyerek kendinizi geliştirebilirsiniz. Her gün çarkıfeleği çevirerek günlük bonus çip toplayabilir, kazı kazanla çiplerinizi katlayabilirsiniz.

 

Erkan Calp

Batak Club

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
189 TOPLAM İNDİRME
200.3 MB DOSYA BOYUTU

Batak Club iOS İndir: Mobildeki en iyi online ve internetsiz batak oyunu

Batak Club, en popüler iskambil oyunlarından batağı telefondan oynamak isteyenler için hazırlanmış mobil oyunlardan biri. Joker Game tarafından geliştirilen Batak Club oyunu online ve internetsiz oynanabilen en iyi batak kağıt oyunu diyebilirim. 2.5 milyonun üzerinde kayıtlı batak oyuncusu, anlık ortalama 10.000 online batakçı ile dünyanın en popüler batak oyunu. iOS için de ücretsiz! Online batak, eşli batak, ihaleli batak oynamak istiyorsanız, Batak Club’ı indirin, milyonlarca batakçı arasına katılın!

Batak Club’da birçok seçenek var. Eşli ihaleli batak, üçlü gömmeli batak, ihaleli batak, üç beş sekiz, her çeşit batak oyunu mevcut. Arkadaşlarınızla oynayabildiğiniz gibi yeni tanıştığınız insanlarla da oynayabilir, hatta özel masa açarak sadece oynamaktan keyif aldığınız kişileri davet edebilirsiniz. Her gün online olup çarkıfeleği çevirerek günlük bonus çipi toplayabilirsiniz. Boşun olmadığı kazı kazan ile Batak Club çiplerinizi katlayabilirsiniz. Diğer oyunları izleyerek oyununuzu geliştirebilirsiniz.

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Batak İhaleli

    Batak İhaleli, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde offline olarak ihaleli batak oynamanızı sağlayan ücretsiz bir Android kart oyunu.
  • Gambit - Real-Time PvP Card Battler

    Gerçek zamanlı teke tek kart savaşları
  • Pişti Club

    Mobildeki en iyi online pişti, blöflü pişpirik oyunu
  • Apocalypse Hunters

    Telefonunuzla dolaşarak yaratıkları yakalayın.
  • Legends of Runeterra (LoR)

    Legends of Runeterra (LoR) Android İndir: Leauge of Legends (LoL) Mobile oyunu geliştiricilerden kart oyunu Legends of Runeterra
  • Batak HD Online

    Batak HD Online, diğer oyuncular ile online olarak ihaleli batak oynama keyfi yaşayabileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir Android batak oyunu.
  • Solitaire Social: Classic Game

    Klasik Solitaire kart oyununun online oynanabilen sürümü
  • Tap Cats: Battle Arena (CCG)

    Kediler savaşıyor!