Batak Ustası

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
685 TOPLAM İNDİRME
23 MB DOSYA BOYUTU

Batak Ustası, Android mobil cihazlarınız üzerinde batak oynama keyfini çıkarabileceğiniz ücretsiz ve oldukça keyifli bir Android batak oyunu.

Batak Ustası, ihaleli, eşli, koz maça ve gömmeli batak oynayabileceğiniz ücretsiz ve oldukça güzel bir Android batak oyunu. Yapay zekaya karşı batak oynama keyfi çıkarabileceğiniz oyun sayesinde hem batak oynayarak eğlenebiliyor hem de stres atabiliyorsunuz.

Şu an için online batak oynama desteği sunulmamasına rağmen oyunun geliştiricisi kısa süre içerisinde online batak seçeneğin de oyuna geleceğini not olarak eklemiş. Online mod ile birlikte çok daha iyi olabileceğini düşündüğüm oyunun grafikleri, arayüzü ve oynanışı son derece başarılı. Batak oynamayı seviyorsanız bu oyunu Android telefon ve tabletlerinize mutlaka yüklemelisiniz.

Oyunda batak oynayacağınız karakterler yapay zeka ile yönetilmesine rağmen yapacakları hamleler ile sizi şaşırtabilir. Gelişmiş bir yapay zeka bulunan oyun sandığınızdan çok daha zorlu.

Barış YANIK

Batak Ustası

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,412 TOPLAM İNDİRME
41 MB DOSYA BOYUTU

Batak Ustası, iPhone ve iPad cihazınızda online da oynayabileceğiniz batak oyunu.

Batak Ustası, kart oyunu severlerin vazgeçemediği batak oyununu mobil platforma taşıyan başarılı bir yapım.

Etframızda batak oynayacak birilerini bulamadığımızda iPhone ve iPad’imize indirip hevesimizi almamız için hazırlanmış oyunda ihaleli batak, eşli ihale, koz maça ve gömmeli batak oynayabiliyoruz. Rakiplerimiz gerçek kişiler yerine yapay zeka ancak çok iyi oynadıklarını, gerçek oyuncuyu aratmadıklarını söylemem gerek. Karşınızdaki kişiler yapay zeka olduğundan internet bağlantısına ihtiyaç duymadan oynayabiliyorsunuz.

Şu an için arkadaşlar arasında online oynama opsiyonu bulunmuyor ancak geliştirici çok kısa zamanda geleceğinin notunu düşmüş. Açıkçası yapay zeka ne kadar güçlü olsa da arkadaş arasında oynandığında alınan keyfi vermiyor. Online modun da eklenmesiyle oyuncu sayısı artacaktır diye düşünüyorum.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Batak Club

    Batak Club Android İndir: Online batak, eşli batak, ihaleli batak oynayın
  • Batak İhaleli

    Batak İhaleli, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde offline olarak ihaleli batak oynamanızı sağlayan ücretsiz bir Android kart oyunu.
  • Süper Batak

    Süper Batak, Android cihazları üzerinde eşili batak ya da ihaleli batak oynamak isteyen kullanıcılar için geliştirilen eğlenceli bir kart oyunu.
  • Batak

    Batak, internete ihtiyaç duymadan güçlü bir yapay zeka karşısında batak oynama şansı elde edebileceğiniz ücretsiz bir Android oyunu..
  • Batak HD Online

    Batak HD Online, diğer oyuncular ile online olarak ihaleli batak oynama keyfi yaşayabileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir Android batak oyunu.
  • Batak HD

    Batak HD, adından anlaşıldığı gibi popüler kart oyununu güzel grafiklerle ve farklı seçenekleriyle oynamanızı sağlayan iyi bir uygulama.
  • Batakçı

    Batakçı, üst düzey yakay zekaya karşı batak oynayarak oldukça eğlenebileceğiniz ücretsiz ve eğlenceli bir Android oyunudur.
  • Gym Flip

    Zor atlamaların ustası ol.