Battle Arena: Heroes Adventure

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
72 MB DOSYA BOYUTU

Korkunç yaratıklara karşı savaşabileceğiniz ve onlarca farklı savaş aleti kullanabileceğiniz heyecan dolu bir oyundur.

Yenilmez bir savaşçı grubu oluşturarak ilginç yaratıklara karşı savaşabileceğiniz Battle Arena: Heroes Adventure, mobil platformda rol oyunları arasında yer alan ve bir milyondan fazla oyun severin vazgeçilmezi olan macera dolu bir oyundur.

Çarpıcı grafikler ve kaliteli ses efektleri ile donatılmış bu oyunda yapmanız gereken, farklı karakterleri yöneterek düşmanlarınıza karşı üstünlük kurmak ve yeni yerler fethetmektir. Savaş haritası üzerinde ilerleyerek belirtilen noktalardaki yaratıkları öldürmeli ve farklı bölgeler keşfederek yolunuza devam etmelisiniz. Savaşlarda başarılı olarak ganimet toplayabilir ve yeni savaşçıların kilidini açabilirsiniz. Ayrıca karakterlerinizin özelliklerini geliştirebilir ve yenilmez bir orduya sahip olabilirsiniz. Heyecan dolu savaşların yer aldığı eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda onlarca farklı savaş kahramanı ve arena yer almaktadır. Işın kılıcı, alev topu, balta, mızrak, kılıç, taramalı tüfek, lazer silahları ve daha birçok savaş aleti bulunmaktadır. Bu silahlardan dilediğinizi kullanabilir ve düşmanlarınızı öldürebilirsiniz.

Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformda hizmet veren Battle Arena: Heroes Adventure, ücretsiz olarak ulaşabileceğiniz kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Battle Arena: Heroes Adventure

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
116.66 MB DOSYA BOYUTU

Korkunç yaratıklara karşı savaşabileceğiniz ve onlarca farklı savaş aleti kullanabileceğiniz heyecan dolu bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışan ve yüz binlerce oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan Battle Arena: Heroes Adventure, çeşitli savaş aletlerini kullanarak korkunç yaratıklara karşı mücadele edebileceğiniz eşsiz bir savaş oyundur.

Kaliteli grafik tasarımı ve keyif verici müzikleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, farklı güçleri ve özellikleri bulunan karakterlerden oluşan bir savaşçı grubu kurmak ve ilginç yaratılarla savaşarak ganimet toplamaktır. Savaş haritası üzerinde belirtilen bölgelere giderek düşmanlarınızı yenmeli ve yeni yerler keşfetmelisiniz. Bu sayede görevleri tamamlayarak seviye atlayabilir ve sonraki bölümlerin kilidini açabilirsiniz.

Oyunda birbirinden güçlü onlarca farklı karakter ve birçok ölümcül savaş aleti yer almaktadır. Kılıç, balta, mızrak, alev topu, ışın kılıcı, lazer silahı, taramalı tüfek ve daha onlarca farklı silah bulunmaktadır. Bu aletlerden yararlanarak düşmanlarınızı etkisiz hale getirebilir ve karakterlerinizin özelliklerini geliştirebilirsiniz.

Rol oyunları arasında yer alan ve ücretsiz olarak sunulan Battle Arena: Heroes Adventure, sıkılmadan oynayabileceğiniz kaliteli bir savaş oyunu olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Alpha Squad 5: RPG & PvP Online Battle Arena

    PvP savaşlarına katılacağız.
  • Tsuki Adventure

    Kırsala yerleşerek stresten uzak bir yaşam sürebileceğiniz, macera dolu bir oyun olarak dikkat çekiyor.
  • Adventure Escape: Carnival

    Korku dolu sahneler karşımıza çıkacak.
  • Adventure Escape: Murder Inn

    Gizemli bir cinayeti çözmeye çalışacağız.
  • Idle Arena: Evolution Legends

    Küresel savaşlara katılacağız.
  • Trials of Heroes: Idle RPG

    100’den fazla karakter ile karşılaşacağız.
  • LightSlinger Heroes

    Gerçek zamanlı savaşlara katılacağız.
  • Heroes Legend

    Sürükleyici bir rol oyunu deneyimleyeceğiz.