Battle Balls Royale

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME
62 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz deneyim sunan bir aksiyon oyunu

Battle Balls Royale, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir mobil aksiyon oyunudur.

Birbirinden zorlu ve sürükleyici sahneleriyle dikkat çeken bir oyun olma özelliği taşıyan Battle Balls Royale, mutlaka denemeniz gereken oyunlardan bir tanesi. Oyunda dünyanın dört bir yanındaki oyunculara meydan okuyor ve reflekslerinizi sınıyorsunuz. Farklı karakterleri de kontrol edebileceğiniz oyunda düşmanlarla kıyasıya mücadele ediyorsunuz. Zamana karşı bir mücadeleye dahil olduğunuz oyunda elinizi de çabuk tutmanız gerekiyor. Günlük ödüllerin ve kaliteli görsellerin yer aldığı Battle Balls Royale oyununu sakın kaçırmayın. Eğer bu tarz oyunları oynamayı seviyorsanız Battle Balls Royale sizleri bekliyor.

Battle Balls Royale oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

 

Murat İşçi

Battle Balls Royale

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
280 MB DOSYA BOYUTU

Sürükleyici bir aksiyon oyunu

Battle Balls Royale, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir mobil aksiyon oyunudur.

Beğenerek oynayabileceğiniz sürükleyici bir mobil aksiyon oyunu olarak dikkat çeken Battle Balls Royale, telefonlarınızda yer alması gereken oyunlardan bir tanesi. Dünyanın dört bir yanındaki oyunculara meydan okuyabileceğiniz oyunda hem reflekslerinizi sınıyor hemde eğlenceli bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Arkadaşlarınızla birlikte de oynayabileceğiniz oyunda zamana karşı da mücadele etmeniz gerekeyor. Bu tarz aksiyon oyunları oynamayı seviyorsanız Battle Balls Royale mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyun diyebilirim. Günlük ödüllerin ve kaliteli görsellerin yer aldığı Battle Balls Royale oyununu sakın kaçırmayın. Eğer bu tarz oyunları oynamayı seviyorsanız Battle Balls Royale sizleri bekliyor.

Battle Balls Royale oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Zooba APK

    Zooba APK Android battle royale oyunu hayvanat bahçesinde geçiyor. MOBA ve Battle Royale öğelerini birleştiren süper eğlenceli bir Android oyunu bizlerle!
  • Battlelands Royale APK

    Battlelands Royale APK, PUBG Mobile ve benzeri oyunları sevenler için öneririz. Android için battle royale oyunu oynaması ücretsizdir.
  • AXES.io APK

    AXES.io APK, balta ve çeşitli silahları kullanarak hayatta kalmaya çalıştığınız battle royale oyunu. AXES.io APK Android oyunu online ve internetsiz oynanabiliyor.
  • Bullet League

    Tek ve ilk Battle Royale 2 boyutlu platform
  • PIXEL'S UNKNOWN BATTLE GROUND

    Piksel görselli battle royale oyunu
  • Heroes Strike APK

    Heroes Strike APK, e-spor ruhuyla hazırlanmış oynaması ücretsiz MOBA oyunu. Taktiklerinizi hazırlayın, arkadaşlarınızla yan yana savaşın, liglerde yükselin.
  • Conflict.io

    35 kişinin hayatta kalmak için mücadele ettiği battle royale oyunu
  • Grand Battle Royale

    Güçlü silahları kontrol edebileceğiniz bir aksiyon oyunu