Battle Knife

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
143 TOPLAM İNDİRME

Teke tek bıçakla savaş oyunu

Battle Knife, Counter Strike’a benzer, silah olarak sadece bıçağı kullanabildiğiniz ve teke tek kapıştığınız güzel bir mobil oyun. Sadece online oynanabilir olan bıçak fırlatma oyununda rakibinizi bulup öldürmek için sadece 2 dakikanız var.

Counter Strike vb. FPS oyunlarını oynarken kurulan klasik diyaloglardan “Bıçakla, teke tek gel!” Android platformunda yeni karşımıza çıkan Battle Knife oyununda temeli oluşturuyor. Kullanabildiğiniz tek silah; bıçak. Bıçağınızı az ötenizde duran rakibinize fırlatarak işini bitirmeye çalışıyorsunuz. Bıçağı iki taraftan birinin fırlatmasıyla süre geriye doğru işlemeye başlıyor. 2 dakika içerisinde en çok bıçak darbesini alan taraf oyuna veda ediyor.

Görsel açıdan “Biraz daha iyi olabilirdi” dedirten bıçakla savaş oyunu, sadece teke tek (PvP) mod sunmasıyla biraz üzüyor.

Erkan Calp

Battle Knife

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
69 TOPLAM İNDİRME
746.8 MB DOSYA BOYUTU

Bıçakla teke tek kapışıyorsunuz!

Battle Knife, ilk bakışta Counter Strike oyununu anımsatan, online bıçakla savaş oyunu. Silah olarak sadece bıçak kullanabildiğiniz oyunda dünyanın dört bir yanından oyuncularla teke tek kapışıyorsunuz. Bıçak oyunlarını seviyorsanız, iOS platformunda da ücretsiz indirilebilir olan bu oyunu oynayın derim. Grafiksel olarak günümüzün oyunlarının biraz gerisinde kalsa da zaman geçirmek için birebir, eğlenceli bir mobil oyun.

Bıçakla teke tek kapışmayı sevenleri bir araya toplayan Battle Knife, oyunculara 2 dakika süre veriyor. Bu süre içerisinde rakibinizi bulup bıçağınızla işinizi bitirmelisiniz. Rakibinizi ne şekilde öldüreceğiniz size kalmış. İster uzaktan, ister dibine girerek, isterseniz de arkasından sinsice öldürebilirsiniz. Çabuk düşünüp hareket etmek önemli.

Kolay kontrolleriyle küçük ekranlı telefonlarda da rahat, keyifli oynanış veren Battle Knife’ın tek eksi yanı; (grafikleri dışında) sadece PvP yani teke tek mücadeleye izin vermesi. Bence takım kurup savaşmak da olmalıydı. En azından birkaç kişi bir araya gelebilmeliydi.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mech Battle

    60FPS oynanış sunan online robot savaş oyunu
  • Warships Universe: Naval Battle

    Mobildeki en iyi online deniz savaşları oyunu
  • Battle of Warships APK

    Battle of Warships APK, Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir online, multiplayer deniz savaşı oyunu.
  • Pacific Warships: Epic Battle

    Düşman gemilerini bulun ve batırın!
  • World War 2 - Battle Combat

    Popüler online mobil FPS oyunlarının geliştiricilerinden 2. Dünya Savaşı temalı yapım: World War 2 - Battle Combat
  • Warship Battle APK

    Warship Battle APK, 2. Dünya Savaşı döneminin gemileriyle deniz savaşlarına giriyorsunuz. Aksiyon dolu gemi savaş oyunu, dönemden ilham alan görevlerle dolu.
  • Blast Squad

    Çok oyunculu savaş arenası oyunu
  • ZOBA: Zoo Online Battle Arena

    Harika deneyim sunan bir mobil aksiyon oyunu