Battle of Arrow

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
127 TOPLAM İNDİRME

Gerçek zamanlı okçuluk mücadelesi verebileceğiniz bir mobil oyun

Battle of Arrow, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Birbirinden heyecanlı mücadelelerin yer aldığı oyunda rakiplerinizi alt ediyor ve yeteneklerinizi sergilemeye çalışıyorsunuz.

Dünya çapında okçuluk turnuvalarına dahil olabileceğiniz bir mobil oyun olan Battle of Arrow, adından da anlaşılacağı gibi ok atma oyunu olarak dikkat çekiyor. Oyunda ok atma becerilerinizi konuşturuyor ve rakiplerinizin üstesinden gelmeye çalışıyorsunuz. Sürükleyici atmosferi ve harika ortamıyla da ön plana çıkan oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Benzersiz yayları kullanabileceğiniz oyunda farklı karakterleri de kontrol edebiliyorsunuz. Gerçek zamanlı okçuluk savaşlarına katılabileceğiniz oyunda arkadaşlarınıza da meydan okuyabiliyorsunuz. Eğer ok atma ile ilgileniyorsanız bu oyunu mutlaka denemeniz gerektiğini söyleyebilirim. Mükemmel bir okçuluk deneyimi sunan Battle of Arrow, sizleri bekliyor.

Yüksek kaliteli grafikleri ve bağımlılık yapıcı etkisiyle de ön plana çıkan oyunda aksiyonu yüksek sahneler yer alıyor. Gelişmiş kontrol mekanizmasına sahip olan oyunda güçlü olmalısınız. Eğer aksiyon dolu bir oyun arıyosanız Battle of Arrow tam size göre. Battle of Arrow oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Battle of Arrow

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME
592 MB DOSYA BOYUTU

Heyecanı yüksek sahnelerin yer aldığı bir okçuluk oyunu

Battle of Arrow, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir aksiyon oyunu olarak dikkat çekiyor. Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz bir mobil oyun olan Battle of Arrow ile dünya çapındaki oyuncularla okçuluk mücadelesi veriyorsunuz.

Okçuluk becerilerinizi konuşturabileceğiniz bir mobil oyun olan Battle of Arrow, heyecanlı mücadeleler veriyorsunuz. Yeteneklerinizi sergileyebileceğiniz oyunda sürükleyici bir atmosfer yer alıyor. Rakiplerinizi alt etmeniz gereken oyunda mükemmel bir okçuluk deneyimi yaşıyorsunuz. Son derece dikkatli olmanız gereken oyunda benzersiz yayları kullanabiliyor ve güçlü karakterleri kontrol edebiliyorsunuz. Kaliteli grafiklerin yer aldığı oyunda işiniz bir hayli zor. Gerçek zamanlı okçuluk savaşlarına katılabileceğiniz oyunda arkadaşlarınıza da meydan okuyabiliyorsunuz. Eğer ok atma ile ilgileniyorsanız bu oyunu mutlaka denemeniz gerektiğini söyleyebilirim.

Gelişmiş kontrol mekanizmasına sahip olan oyunda güçlü olmalısınız. Eğer aksiyon dolu bir oyun arıyosanız Battle of Arrow tam size göre. Battle of Arrow oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Battle of Warships APK

    Battle of Warships APK, Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir online, multiplayer deniz savaşı oyunu.
  • Battle of Legend: Shadow Fight

    Krallığı savun ve diğer klanları çarpışmak için bir savaş başlat.
  • Warship Battle APK

    Warship Battle APK, 2. Dünya Savaşı döneminin gemileriyle deniz savaşlarına giriyorsunuz. Aksiyon dolu gemi savaş oyunu, dönemden ilham alan görevlerle dolu.
  • Tank Battle Heroes: World of Shooting

    Tank savaş oyununda zorlu görevler sizi bekliyor.
  • Battle Knife

    Teke tek bıçakla savaş oyunu
  • Zooba APK

    Zooba APK Android battle royale oyunu hayvanat bahçesinde geçiyor. MOBA ve Battle Royale öğelerini birleştiren süper eğlenceli bir Android oyunu bizlerle!
  • Arena of Arrow

    3'e 3 hızlı maçlar
  • Battle of Heroes

    Battle of Heroes ücretsiz olarak indirebileceğimiz aksiyon dolu bir savaş oyunudur.