Battle of Toys

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
38 TOPLAM İNDİRME

Battle of Toys ile Android cihazlarınızda oyuncaklarınızı dövüştürmenin heyecanını hemen yaşamaya başlayabilirsiniz.

Battle of Toys oyunu, Android akıllı telefon ve tablet kullanıcılarının mobil cihazlarına aksiyonu oldukça heyecanlı ve etkileyici bir şekilde getirmeyi başarabilen dövüş oyunları arasında yerini aldı. Ücretsiz olarak sunulan ve kısa sürede alışkanlık yapmaya başlayacak olan oyun, oyuncak karakterleri bir dövüş oyunu içerisinde dövüştürmemizi istiyor ve elbette ki karşılaşmalarda rakiplerimizi yendikçe daha büyük ve daha zor karşılaşmalara geçiş yapıyoruz.

Oyunda yer alan oyuncak dövüşçüler ve arkaplan tasarımları tüm kullanıcıların beğenisini kazanacak düzeyde hazırlanmışlar. Bu grafiklerin bir de başarılı sesler tarafından desteklenmeleri, kendinizi bir anda atmosferin içerisinde hissetmenize yardımcı olacak. Ancak animasyonların akıcı olmaları ve güzel görünmelerine rağmen zaman zaman kötü görünümler sunabilmeleri bu konuda biraz daha geliştirmelerin olmasını mecburi kılıyor. Lakin bu durumun da çok fazla rahatsızlık vereceğini sanmıyorum.

Battle of Toys'ta yer alan özel oyuncak karakterlerin her birinin ayrı ayrı ve kendilerine has hazırlanmış olmaları kesinlikle hoşunuza gidecek. Ancak bunun daha güzeli, karakterimizi geliştirme ve görünümünü daha iyi bir hale getirme şansımızın da olması. Böylece her maçtan daha güçlü bir şekilde çıkabilir ve gelecek güçlü rakipleriniz için güç toplamaya da başlayabilirsiniz.

Maç esnasında karakter değişimi gibi çeşitli özellikler ise birden fazla oyuncağı kullanarak maçları daha heyecanlı hale getirmenizi sağlıyor. Çeşitli ufak görevler sayesinde karakter gelişimini hızlandırmak ve bonuslar almak da mümkün. Oyunun kontrollerinin kullanıcıların karşılaşmaları en rahat şekilde atlatmalarına yardımcı olacağına inanıyorum.

Android'de dövüş keyfini tüm heyecanıyla yaşayarak rakiplerinizi alt etmek istiyorsanız kesinlikle denemeden geçmemenizi öneriyorum.

Yiğit Ekim Demir

Battle of Toys

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME

Battle of Toys ile oyuncaklarınızı kullanarak iPhone ve iPad cihazlarınızdan düşmanlarınızı alt edin.

Battle of Toys oyunu, iPhone ve iPad kullanıcılarının mobil cihazlarına oyuncakların dövüşlerini getiriyor ve eğlenceli bir vakit geçireceğinizi garanti ediyor diyebilirim. Oyunun diğer dövüş oyunlarına nazaran oldukça kolay bir kullanımı olması ve bu kolay kullanımı pek çok renkli karakterle genişletmesi sayesinde denemeden geçmemeniz gerekenler arasına girdiğini söyleyebilirim.

Oyunun grafikleri dövüşlerden keyif alabileceğiniz şekilde düzenlenmiş ve karakter bolluğuna rağmen oyuncakların birbirlerinden farklı ve özel görünümlere sahip olmaları oyunu daha da eğlenceli hale getiriyor diyebilirim. Mevcut olan ses öğelerinin de karakterler ve çevre ile uyumlu olması sayesinde atmosfere büyük bir katkı sağlanıyor.

Oyunda mevcut olan karakterlerimizin her birine farklı güçlendiriciler ve geliştirmeler ekleyebiliyor, böylece daha zor rakiplere karşı kolay bir şekilde bölümleri geçebiliyoruz. Elbette doğru bir şekilde geliştirmeleri uygulamak da iyi bir sonuç almak için olması gerekenler arasında. Maçlar esnasında karakter değişimleri gibi özellikler de sunuluyor ve böylece bir kaç farklı karakterle bir bölümü geçebiliyorsunuz.

Battle of Toys'un çalışması için internet bağlantısının gerekmesi ise maalesef negatif yanları arasında yer alıyor. Muhtemelen reklamların yayınlanabilmesi için zorunlu hale getirilen bu özellik, reklamlardan rahatsız olan kullanıcıları pek memnun etmeyecektir.

Yeni bir dövüş oyunu arayan ve akıcı animasyonlarla düşmanlarını yenmek isteyenler göz atmadan geçmesinler derim.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Incredible Toys

    Incredible Toys, Android cihazlarımız üzerinde soluksuzca oynayabileceğimiz bir aksiyon oyunu.
  • Battle of Heroes

    Battle of Heroes ücretsiz olarak indirebileceğimiz aksiyon dolu bir savaş oyunudur.
  • Battle of Saiyan

    Battle of Saiyan ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir mobil aksiyon oyunu
  • Cube Knight: Battle of Camelot

    Cube Knight: Battle of Camelot kuşbakışı kamera açısıyla oynanan bir aksiyon oyunudur
  • Rules of Survival

    Rules of Survival İndir Android: Google Play'de en çok indirilip oynanan battle royale oyunları arasında
  • Battle of Helicopters

    Battle of Helicopters mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir helikopter oyunudur
  • Fields of Battle

    Paintball oyununu mobil cihazlara taşıyan Fields of Battle, çocuk dostu bir oyun olmakla kalmayan bir shooter başyapıtı.
  • Battle of Space Racers: A Space Hunter

    Battle of Space Racers: A Space Hunter, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz aksiyon dolu bir yarış oyunudur.