BBTAN

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
25,580 TOPLAM İNDİRME
15 MB DOSYA BOYUTU

BBTAN, brick breaker oyununun farklı bir tema üzerine kurulmuş sürümü ve Android için ücretsiz.

BBTAN, televizyonlarımızda bile olan brick breaker oyununun oynanışına sahip farklı bir tema üzerine kurulmuş beceri oyunu olarak Android platformunda karşımıza çıkıyor. Tamamen ücretsiz olarak sunulan oyunda garip görünümlü bir karakterin kontrolünü elimize alarak topla renkli kutucukları silmeye çalışıyoruz.

Oyunda ilerlemek için tek yapmamız gereken topumuzla üzerlerinden rakam olan kutucukları vurmak. Kutucukları kaç atışla tablodan sileceğimiz kutucukların üzerine yazılı olan rakamlardan rahatlıkla anlaşılıyor. Çoğu kutucuk tek atışta vurulup silinmeyecek şekilde karşımıza çıkıyor ki oyunun zorluğu bu noktada devreye giriyor. Her atışımızda yukarıdan yeni kutucuklar iniyor ve gelişigüzel atış yaparsak kısa sürede kutucuklarla dolu bir tabloyla karşılaşıyoruz. Bu noktada da oyuna veda ediyoruz.

Oyunun kontrol sistemi her yaştan kişinin rahatlıkla oynayabileceği düzeyde yapılmış. Topu atmak için gözümüze kestirdiğimiz kutucuğa yönelmemiz kafi oluyor. Tabii ki açıyı çok iyi ayarlamamız gerekiyor. Köşelere de çarptırabildiğimizden topun son dokunuştan sonra nereye düşeceği noktayı hesaba katmak gerekiyor.

Erkan Calp

BBTAN

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,385 TOPLAM İNDİRME
21 MB DOSYA BOYUTU

BBTAN, popüler brick breaker oyunundan esinlenerek hazırlanmış son derece zevkli bir Android oyunu.

BBTAN, atari oyunlarının oynandığı dönemden günümüze kadar gelmiş hala geçerliliğini koruyan beceri oyunu brick breaker’dan oynanış olarak farklılık göstermese de farklı bir tema üzerine kurulduğundan ilgi çekici ve iOS platformunda da ücretsiz olarak karşımızda.

iPhone ve iPad’imizde oynayabildiğimiz brick breaker benzeri oyunda garip görünümlü bir karakterin kontrolünü sağlıyoruz. Amacımız topu renkli ve üzerlerinde rakamların bulunduğu kutucukları (tuğlaları ifade ediyormuş) vurmak. Kutucukları kaç atışta vuracağımız üzerlerindeki rakamlardan anlaşılıyor. Bu noktada çok basit bir oyun gibi gelebilir. Çünkü tek yaptığımız topu kutucuğun olduğu yöne çevirmek ve vurmak. Lakin her atışımızda yukarıdan yeni bir kutucuk sırası iniyor ve yeterince dikkatli olmazsak yanlış kutucuğu vurup tablonun kısa zamanda kutucuklarla dolmasını sağlayabiliyoruz. Hem dikkat hem de çabukluk isteyen bir oyun olarak özetletmek mümkün.

Sadece tek başımıza oynayabildiğimiz puan odaklı beceri oyununda üstün performansımız neticesinde alabildiğimiz tek şey farklı toplar. Farklı renkte 30’dan fazla top bulunuyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • BBTAN: 7Years

    BBTAN: 7Years, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • CCTAN

    CCTAN, popüler beceri oyunu BBTAN'ın devamı niteliğinde hazırlanmış, onun kadar eğlenceli.
  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Mr Juggler

    Hokkabazlık yapıyoruz.
  • Splashy!

    1 milyon oyuncu arasına katılın!