Bear's Restaurant

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
14 MB DOSYA BOYUTU

Müşterileriniz için lezzetli yemekler pişireceğiniz ve çeşitli görevler üstleneceğiniz ilginç bir oyundur.

Sevimli bir ayının aşçılık yaptığı restoranda çalışarak ayıya yardımcı olacağınız ve lezzetli yemekler pişirerek restorana gelen müşterileri memnun etmek için çaba göstereceğiniz Bear's Restaurant, mobil platformda macera oyunları kategorisinde yer alan ve ücretsiz olarak hizmete açılan eşsiz bir oyundur.

Basit ve eğlenceli grafiklere sahip bu oyunda yapmanız gereken, restoranda ayının yardımcılığını üstlenen tavşan karakterini yöneterek size verilen görevleri yerine getirmek ve seviye atlayarak yolunuza devam etmektir.

Oyunda restorana gelen müşterileri öldürmek için planlar yapan ve ölmeden önce lezzetli yemekler yedirmek için birbirinden güzel ürünler çıkartan bir ayının hikayesi anlatılmaktadır. Ayı kaybolan kızının intikamını almak için dev bir canavara dönüşecek ve önüne gelen herkesi etkisiz hale getirmek için mücadele edecektir.

Sizde onun planlarına dahil olarak cinayetlerde ona yardımcı olacak ve verdiği görevleri yerine getireceksiniz.

Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformdan oyun severlerin hizmetine sunulan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesi tarafından keyifle oynanan Bear's Restaurant, sürükleyici özelliğe sahip kaliteli bir oyundur.

 

Doğukan Çağlakpınar

Bear's Restaurant

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
53.2 MB DOSYA BOYUTU

Müşterileriniz için lezzetli yemekler pişireceğiniz ve çeşitli görevler üstleneceğiniz ilginç bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz Bear's Restaurant, ayı ve tavşan tarafından işletilen dev bir restoranda lezzetli yemekler pişirerek müşterilerinizi memnun etmek için çaba göstereceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Basit ama bir o kadarda kaliteli grafikleri ve sürükleyici senaryosu ile oyunculara benzersiz bir deneyim kazandıran bu oyunda amaç, restorana gelen müşterilerin ölmeden önce lezzetli yiyecekler yemelerini sağlamak ve onları son yolculuğuna uğurlamaktır.

Restoran şefi ayının kayıp kızının intikamını almak için türlü planlar düzenlediği ve çareyi karşısına çıkan tüm insanları öldürmekte bulduğu bu oyunda, ayının yardımcılığını yapacak bir tavşan karakterini yöneterek ve zorlu görevler üstleneceksiniz.

Lezzetli yemekler pişirerek restorana gelen müşterilerin memnuniyetini kazanacak ve sonra onları etkisiz hale getireceksiniz. Sürükleyici özelliği ve ilginç konusu ile dikkat çeken benzersiz bir oyun sizleri bekliyor.

Mobil platformda macera oyunları arasında bulunan ve ücretsiz olarak hizmete açılan Bear's Restaurant, binlerce oyun tutkunu tarafından benimsenen sıra dışı bir oyun olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bubbu Restaurant

    Kendi restoranımızı işleteceğiz.
  • Restaurant Revival

    Restoranı dekore edeceğiz.
  • Idle Food Restaurant

    Restoran işleteceğiz.
  • Animal Restaurant

    Hayvanlar için yemekler hazırlayacağız.
  • Cook It! Chef Restaurant Cooking Game

    Yemek yapacağız.
  • Restaurant Tycoon

    Hayalinizdeki restoranı açarak işletmeciliğini yapabileceğiniz benzersiz bir oyundur.
  • Cafe Panic: Cooking Restaurant

    Hayalinizdeki restoranda aşçılık yaparak lezzetli yemekler pişirebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Yorozuya RPG

    Düşmanları yok etmeye çalışacağız.