Beast Quest

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
321 TOPLAM İNDİRME

Beast Quest güzel grafikleriyle öne çıkan bir mobil aksiyon oyunu

Beast Quest eğer mobil cihazlarınızda sürükleyici bir aksiyon oyunu oynamak isterseniz denemenizi tavsiye edeceğimiz açık dünya tabanlı bir mobil oyun.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tablelterinizde oynayabileceğiniz Beast Quest'de bizi fantastik bir macera bekliyor. Oyunun hikayesi Avantia adlı fantastik dünyada geçiyor. Bu dünyanın kaderi ise şeytani bir büyücü tarafından tehdit edilmektedir. Bu büyücü Avantia'da kendi hallerinde yaşayan canavarları büyü gücüyle yoldan çıkarmış ve onları dünyayı yok etmek için kullanmaya başlamıştır. Biz de büyücüyü durdurarak Avantia'yı kurtarmaya çalışan bir kahraman olarak oyuna dahil oluyoruz. Maceramız boyunca birçok farklı düşmanla ve devasa canavarlarla savaşırken bolca aksiyon ve heyecan yaşıyoruz.

Beast Quest'de Avantia'nın geniş açık dünyasında yol alırken farklı görevleri tamamlamaya, canavarlarla savaşarak onları durdurmaya ve hazineler peşinde koşmaya çalışıyoruz. Kimi zaman karlı tepelerde yol alırken kimi zaman sıcak kumsallara iniyoruz. Görevleri tamamladıkça kahramanımızın silahlarını ve zırhlarını geliştirebiliyor ve daha zoır savaşlara hazırlanabiliyoruz.

Beast Quest gerçek zamanlı savaş sistemine sahip. Kimi zaman dev bölüm sonu canavarlarıyla savaşırken kimi zaman aynı anda birkaç düşmanla birden savaşıyoruz. Karşılaşmalarda zamanlama üzerine kurulu bir savaş sistemi mevcut. Düşmanlarımızın saldırılarını sağa veya sola kaçarak, veya kalkanımızla durdurarak etkisizleştirebiliyoruz. Saldırmak için kılıcımızı kullanıyoruz. Saldırma tuşuna basılı tuttuğumuzda ise daha güçlü saldırılar yapabiliyoruz.

Beast Quest'de oyun grafiklerinin oldukça güzel olduğu söylenebilir. 

Can Erdil Şentürk

Beast Quest

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
39 TOPLAM İNDİRME
89.6 MB DOSYA BOYUTU

Beast Quest açık dünya tabanlı bir mobil aksiyon oyunudur

Beast Quest oyuncuları geniş bir açık dünyaya ve fantastik bir maceraya konuk eden bir mobil aksiyon oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Beast Quest'te Avantia adlı dünyada geçen bir hikaye konu alınıyor. Maceramızın hikayesi şeytani bir büyücünün karanlık güçlerini kullanarak Avantia'daki canavarları kontrolü altına almasıyla başlıyor. Avantia'yı yok etmek için bu canavarları kullanan büyücüyü durdurmak için ise bizim yöneteceğimiz kahraman gönüllü oluyor. Oyun boyunca bu büyücünün peşinden koşuyoruz ve görevlendirdiği canavarlarla savaşarak Avantia'yı kıyametten kurtarmaya çalışıyoruz.

Beast Quest'in geçtiği Avantia dünyası oldukça geniş bir harita. Bu haritada serbest bir şekilde dolaşırken karla kaplı dağları ve sıcak kumsalları ziyaret edebiliyor, farklı düşmanlarla ve devasa bölüm sonu canavarlarıyla savaşabiliyoruz. Oyunda görevleri tamamladıkça seviye atlayabiliyoruz. Seviye atladığımızda kahramanımızı ve kullandığı savaş ekipmanlarını geliştirebilmemiz mümkün.

Beast Quest zamanlamanın oldukça önemli olduğu gerçek zamanlı bir savaş sistemine sahip. Savaşlarda yapmamız gereken düşmanlarımızın saldırılarından sağa veya sola doğru zıplayarak veya kalkanımızı kullanarak kaçmak, boş anlarında da kılıcımızla onlara saldırmak. Kılıcımızı kullanırken 2 şekilde saldırabiliyoruz. Saldırı tuşuna arka arkaya dokunduğumuzda kombo yapabilmekteyiz. Saldırı tuşunda parmağımızı basılı tuttuğumuzda da kahramanımız gücünü biriktirerek daha güçlü bir şekilde saldırabiliyor.

Beast Quest göze hoş görünen grafiklerle donatılmış bir mobil oyun. Eğer sürükleyici bir maceraya atılmak isterseniz Beast Quest'i deneyebilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

Beast Quest

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
87 TOPLAM İNDİRME
61 MB DOSYA BOYUTU

Beast Quest mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir canavar avlama oyunudur

Beast Quest oyuncuları geniş bir açık dünya ile buluşturan bir mobil aksiyon oyunu.

Windows Phone işletim sistemini kullanan mobil cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Beast Quest'de fantastik bir dünyada geçen bir hkayede baş rolü üstleniyoruz. Avantia adlı dünyamızın kaderi şeytani bir büyücünün karanlık güçlerini kullanarak bu topraklarda yaşayan canavarları kötü emellerine hizmet etmeleri için kontrolü altına almasıyla değişiyor. Bu tehdidi ortadan kaldırabilmek için ise kahramanımız gönüllü oluyor ve kılıç ve kalkanını kuşanarak yola çıkıyor. Macerası boyunca çeşitli canavarlar ile yüzleşen kahramanımız şeytani büyücüyü yakalayabilmek için Avantia'nın uçsuz bucaksız topraklarını geziyor. Biz de ona bu serüveninde eşlik ediyoruz.

Beast Quest'de adım adım geniş bir açık dünyayı keşfetmekteyiz. Oyunda temel olarak çeşitli canavarları avlamak için mücadele veriyoruz. Canarlarla karşılaşarak onları yendiğimizde hazine ve tecrübe puanı kazanabiliyor, kahramanımızı geliştirebiliyoruz. Ayrıca silah ve ekipmanlarımız için de geliştirme seçenekleri mevcut. Canavarlarla savaşabilmek için kimi zaman karlı arazilerde, kimi zaman sıcak sahillerde yol almaktayız.

Beast Quest oldukça güzel grafiklere sahip olan bir oyun. Oyunu basit parmak hareketleriyle oynayabilmektesiniz. Eğer aksiyon - rol yapma oyunlarını seviyorsanız Beast Quest hoşunuza gidebilir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Beast Quest Ultimate Heroes

    Güçlü kahramanlarınızı yönetin ve krallık sınırınızı karanlıktan koruyun.
  • BEAST BUSTERS featuring KOF

    BEAST BUSTERS featuring KOF ilgi çekici bir mobik aksiyon oyunudur
  • Altered Beast

    Altered Beast mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beat em up oyunudur
  • Altered Beast Classic

    Atari tarzında bir dünyaya adapte olacağız.
  • Armor Beast Arcade Fighting 2

    Fantastik efektlerin yer aldığı bir dövüş dünyasına hoş geldiniz.
  • Legacy Quest

    Legacy Quest mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon RPG oyunudur
  • Titan Quest: Legendary Edition

    Titan Quest: Legendary Edition Google Play'de! Popüler aksiyon rpg oyunu tüm DLC'leri ile karşımıza çıkıyor.
  • Questy Quest

    Questy Quest, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor.