Beat Street

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
120 TOPLAM İNDİRME

Çete üyeleriyle karşı karşıya geliyoruz.

Beat Street, hem grafikleri hem de sesleriyle seneler öncesinde başında saatler harcadığımız atari oyunlarını hatırlatan aksiyon yüklü bir mobil oyun. Şehirde terör estiren çete üyelerine dur demek için sokaklara çıkıyoruz. Metro istasyonları, caddeler, alışveriş merkezleri… Her yere dağılmış olan çetelerin karşısında arkadaşlarımızla birlikte duruyoruz.

Maxo’nun retro müzikleri eşliğinde soluksuz oynanış sunan süper eğlenceli sokak kavgası ve dövüş oyunu ile karşı karşıyayız. Görsel çizgilerinden anlayacağınız üzere tam bir nostalji oyunu. Tek dokunuş kontrol sistemiyle telefonda da tablette de keyifli oynanış sunuyor. Oyunda amacımız; başta da dediğim üzere çete üyelerinin eylemlerine son verip şehrin güvenliğini sağlamak.

Oyuna ilk başladığımızda kapak görselindeki şapkalı çocuğunu kontrol ediyoruz. Çete üyelerini hakladıkça yeni dövüşçülerin kilidini açıp oyuna dahil ediyoruz. Karakterler seviye atlayabiliyor.

Erkan Calp

Beat Street

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
34 TOPLAM İNDİRME
210 MB DOSYA BOYUTU

Çete üyeleri şehri sardı. Onları durdurun!

Beat Street, iPhone ve iPad’de oynanabilen ilerlemeli dövüş oyunu. Retro görselleri, ses efektleri ve müziklerinin yanında eski stil oynanış sunmasıyla atari oyunlarının popüler olduğu döneme götüren aksiyon yüklü bu oyunla kesinlikle tanışmalısınız.

iOS platformunda da ücretsiz indirilmeye açılmasıyla sevindiren yapımda sokak kavgalarına, dövüşlere karışıyoruz. Yalnız serseri takımda değiliz; dövüşmemizin bir amacı var. Şehrin uğrak noktalarında terör estiren çete üyelerine dur demek için sokaklardayız. Bir avuç korkusuz, cesur dövüşçü olarak şehri eski günlerine döndürmek için sokakları karış karış geziyoruz.

iPhone X desteği sunmasıyla dikkat çeken sokak dövüşü oyununda tek kişi ilerleyebildiğiniz gibi yanınıza bir arkadaşınızı da alabiliyorsunuz. Co-op modda internet bağlantınızın sürekli açık kalması gerekiyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • City Fighter vs Street Gang

    Sokak kavga - dövüş oyunları arasında en iyisi
  • Cross Fight

    Cross Fight Android oyununda tehlikeli sokaklarda kavgaya giriyorsunuz.
  • OneMan

    OneMan Android dövüş oyununda yüzlerce adama karşı tek başınızasınız.
  • Street Fighter IV Champion Edition

    Efsane dövüş oyunu mobilde!
  • Clan N

    Uzak doğu temalı beat'em up oyunu Clan N, Android Google Play'de! Topraklara barışı getirmek için tek başınıza veya arkadaşlarınızla savaşın.
  • Double Dragon 4

    1987 yapımı beat 'em up oyunu
  • Beat da Beat

    Beat da Beat, Android platformunda retro görselli Türkçe uzay oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Ability Draft: Spell Battles

    Dünyada yaşam bitti! SpaceZ'ye gitmek için dövüşmekten başka şansınız yok.