Bebe Mobil

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
34 TOPLAM İNDİRME

Bebeğinizin gelişiminde size faydalı olacak pek çok bilgiye ulaşabilirsiniz.

Bebe Mobil uygulamasıyla bebeğinize dair pek çok bilgiyi Android işletim sistemli cihazlarınız üzerinden kayıt altına alabilirsiniz.

Bebek takip uygulaması olarak nitelendirebileceğimiz Bebe Mobil uygulaması, bebeğinizi büyütürken atlanmaması gereken önemli bilgileri not almanızı sağlıyor. Bunun yanında, çeşitli tavsiyelere de ulaşabileceğiniz uygulamada  bebeğinizin kaka, ateş, emme, aşı, boy, kilo, uyku saatleri, alt değiştirme, banyo, ilaç takibi, doktor kontrolü, ek gıda zamanı, gaz çıkarma, diş çıkarma gibi pek çok bilgiyi not alabiliyorsunuz. Bebeğinizin doğum tarihini girdikten sonra otomatik olarak oluşturulan Aşı Takvimi sayesinde, aşı gününden önceki gün hatırlatma alabiliyorsunuz.

Bebeğinize dair girilen verileri grafik olarak gözlemleyebileceğiniz ve hatta bu verileri PDF olarak kaydedebileceğiniz Bebe Mobil uygulamasını yardımcı bir araç olarak görmeli, esas olarak doktorunuza danışmanız gerektiğini unutmamalısınız. 

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Medical Park Mobil

    Medical Park Mobil uygulaması randevu işlemleri, laboratuvar sonuçları ve yol tarifi gibi özellikler sunuyor.
  • ÜTS Mobil

    Kozmetik ürünlerin kayıtlı olup olmadığını sorgulayın.
  • GG Research

    GG Research, pandemi döneminde kişilerin mental sağlığının korunmasına yönelik geliştirilmiş bir mobil uygulama.
  • Eczanem Nerede

    Eczanem Nerede İndir (Android Uygulaması): Eczanem Nerede mobil uygulaması ile yakındaki eczaneleri aramak, Nöbetçi eczaneleri bulmak çok kolay.
  • İlaç Takip Sistemi Mobil

    İlaç Takip Sistemi Mobil, ülkemizde kullanılan ilaçları sorgulayarak detaylı bilgiler alabileceğiniz Sağlık Bakanlığı resmi Android uygulamasıdır.
  • Loona: Bedtime Calm & Relax

    Loona: Bedtime Calm & Relax (Android), uyumada zorluk çekenlere yardımcı harika bir uygulama. Loóna, 2020'nin en iyi mobil uygulaması
  • mymediks

    mymediks uygulaması ile sağlık kayıtlarınızı mobil cihazınızda tutabilir, 7/24 ulaşabilirsiniz.
  • AŞILA APK

    T.C. Sağlık Bakanlığı AŞILA mobil uygulamasıdır. AŞILA uygulaması ile Kovid-19 aşı takibi yapılacak. AŞILA APK olarak Android telefonlara yüklenebilir.