Been

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
44 TOPLAM İNDİRME
1.1 MB DOSYA BOYUTU

been mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir seyahat uygulamasıdır

been eğer işiniz veya tatil için sıkça seyahat ediyorsanız işinize yarayabilecek bir mobil seyahat uygulaması.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir uygulama olan been oldukça basit bir kullanıma sahip olan bir uygulama. Uygulamanın temel amacı dünya üzerinde hangi ülkeleri, ziyaret ettiğinizi kaydetmek. Uygulama ile yolculuk ettiğiniz ülkeleri bir liste haline getirebilmektesiniz.

been kaydettiği ülkeleri size farklı şekillerde gösterebiliyor. Dilerseniz bu ülkeleri klasik bir liste halinde sadece isim olarak görebilir, dilkerseniz harita üzerinde görsel olarak görebilirsiniz. Uygulama ziyaret ettiğiniz ülkelerin kaydını sosyal medya hesaplarınız üzerinde paylaşmanıza ve arkadaşlarınıza ve ailenize göstermenize de imkan tanıyor.

Can Erdil Şentürk

Been

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
103 TOPLAM İNDİRME
2.1 MB DOSYA BOYUTU

Been, iOS kullanıcıların dünya üzerinde gittikleri ülkeleri takip etmelerini sağlayan ücretsiz ve yararlı bir iOs seyahat uygulamasıdır.

Been, iPhone, iPad ve iPod Touch ile uyumlu olarak çalışan ücretsiz bir iOS seyahat uygulamasıdır. Eğer çok seyahat ediyorsanız ve yaptığınız seyahatlar dünya üzerindeki farklı ülkere oluyorsa bu yararlı uygulamayı indirerek gittiğiniz ülkeleri rahatça görüntüleyerek kontrol edebilirsiniz.

Gezmiş olduğunuz ülkeleri liste olarak veya harita üzerinde görmenizi sağlayan Been uygulaması aynı zamanda sahip olduğu sosyal medya entegrasyonu sayesinde, gezmiş olduğunu ülkeleri sosyal çevreniz ile paylaşmanızı sağlıyor. Sosyal çevreniz dışında istediğiniz kişilere e-posta olarak da gönderebiliyorsunuz.

Gezdiğiniz ülkelerin ziyaret oranını da gösteren Been, popüler fotoğraf ve video paylaşım servisi olan Instagram desteğine de sahiptir. Gezdiğiniz ülkelerin harita üzerindeki yerlerini Instagram üzerinden paylaşabilirsiniz. Oldukça sade ve kullanımı kolay bir arayüze sahip olan uygulamanın tasarımında gayet uyumlu renkler kullanılarak gözlere de hitap etmesi sağlanmış.

Sizde çok seyahat ediyorsanız, iOS cihazlarınıza Been uygulamasını ücretsiz olarak indirerek gittiğiniz ülkelerin ister liste olarak isimlerine isterseniz harita üzerindeki yerlerine göz atabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Been Together

    Been Together sayesinde sevgilinizle geçirdiğiniz günleri hesaplayabilirsiniz.
  • Been Love Memory

    Been Love Memory uygulaması sevgililerin birlikte kullanabileceği bir ilişki sayacı uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Been There, Snapped That

    Been There, Snapped That uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan çevrenizde çekilmiş Flickr fotoğraflarına ulaşabilirsiniz.
  • Outings

    Outings uygulaması ile yeni yerler keşfetmek için seyahat planlarınızı oluşturabilirsiniz.
  • Muğla Kent

    Muğla Kent uygulaması ile Muğla'da turistik yerleri kolayca keşfedebilirsiniz.
  • Inviita

    Inviita uygulamasıyla dünya çapında binlerce şehri keşfe çıkabilirsiniz.
  • Kampp

    Kampp uygulamasıyla Türkiye genelinde yeni kamp alanlarını keşfedebilirsiniz.
  • Sesli Gezi Rehberi

    Sesli Gezi Rehberi uygulamasıyla gezdiğiniz yerler hakkında bilgileri sesli olarak dinleyebilirsiniz.