Bella Fashion Design

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
81 MB DOSYA BOYUTU

Moda dünyasını keşfedeceğiz.

Sugar Games tarafından geliştirilerek hem Android hem de iOS platformunda oynaması ücretsiz olarak yayınlanan Bella Fashion Design ile moda dünyasına giriş yapmaya hazır olun.

Mobil simülasyon oyunu olarak yayınlanan Bella Fashion Design ile moda dünyasını keşfedecek, gerçek bir tasarımcı olarak birbirinden farklı tasarımlar ile dünyayı kasıp kavurmaya çalışacağız.

Aksiyondan ve gerilimden tamamen uzak bir dünyaya sahip olan mobil oyun da bir modacı olarak butik oluşturacak, eşsiz tasarımlar ile dünyanın dört bir yanında ün kazanmaya çalışacağız.

Basit bir köylü kızı olarak oyun içerisinde yer alacağımız oyunda yaptığımız tasarımlar ile modern bir kıza dönüşecek, tasarımlarımız ile milyonlara ulaşmaya çalışacağız.

Kendine özgü karakterler ile de tanışma fırsatı bulacağımız oyun içerisinde farklı karakterlere özel tasarımlarda yapacağız. Bu karakterlerin hepsini memnun edemeyecek ve daha fazla çalışarak kendimizi geliştirmeye devam edeceğiz.

Başarılı oyun Play Store üzerinde 4.2 olarak değerlendirilirken, 1 milyondan fazla oyuncu tarafından da oynanmaya devam ediliyor.

Doğukan Çağlakpınar

Bella Fashion Design

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
157.3 MB DOSYA BOYUTU

Moda dünyasını keşfedeceğiz.

Mobil platformda moda dünyasını keşfetmeye hazır olun!

1 milyondan fazla oyuncu tarafından hem Android hem de iOS platformunda oynanmaya devam edilen Bella Fashion Design ile köylü bir kız olarak gözlerimizi açacak, yaptığımız tasarımlar ile dünyanın dört bir yanında adımızdan söz edeceğiz.

Modaya uygun tasarımlar gerçekleştirerek milyonlarca insanın gönlünde taht kurmaya çalışacağımız oyun içerisinde aksiyondan uzak, eğlenceli bir oynanış atmosferi yer alıyor.

Farklı karakterler ile tanışıp onlara özel tasarımlarda uygulayacağımız yapım içerisinde moda dünyasının ünlü isimleri arasına girecek, oynaması ücretsiz bir atmosfer de adımızdan söz ettireceğiz.

Oldukça basit oynanışın yanı sıra rengarenk içerikleri ile oyunculara eğlenceli anlar sunan başarılı yapım, günümüzde aldığı ücretsiz güncellemeler ile 7’den 70’e her kesimden oyuncuyu bünyesinde bulunduruyor.

Milyonlarca oyuncu tarafından oynanmaya devam edilen yapım kitlesini artırıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Property Brothers Home Design

    Ev dekore edeceğiz.
  • Fashion Empire

    Trend kıyafetler tasarlayarak modelleri dilediğiniz gibi giydirebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Beauty Idol: Fashion Queen

    Birbirinden güzel mankenler tasarlayarak güzellik yarışmalarına katılacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Wordington: Words & Design

    Evleri ve bahçeleri dekore edebileceğiz.
  • Design Island

    Evleri dekore edeceğiz.
  • Home Design: Paradise Life

    Tropik bir adada tatil evleri tasarlayın.
  • Mouse Simulator

    Sevimli bir fareyi kontrol ederek sizden istenilen görevleri yerine getireceğiniz, keyifli bir simülasyon oyunudur.
  • Seaport

    Deniz üzerinden çeşitli nakliye işleri yapabileceğiniz keyifli bir simülasyon oyunudur.