Ben Bilmem Eşim Bilir

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
2,703 TOPLAM İNDİRME

Ben Bilmem Eşim Bilir mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kelime tahmin etme oyunudur

Ben Bilmem Eşim Bilir televizyonlarda bir hayli popüler olan Ben Bilmem Eşim Bilir adlı yarışmadan esinlenerek geliştirilmiş bir bulmaca oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir kelime oyunu olan Ben Bilmem Eşim Bilir'in televizyonlarda yayınlanan yarışma programının resmi mobil uygulaması olmadığını belirtmekte fayda var. Bu Android uygulaması Ben Bilmem Eşim Bilir yarışmas programında oynanan kelime tahmin etme oyununu mobil cihazlarımıza taşıyor.

Ben Bilmem Eşim Bilir'deki kelime oyununa 2 yarışmacı katılıyor. Bu yarışmacılardan birine kulaklık takılarak yüksek sesle müzik dinletiliyor. Diğer yarışmacı ise kulağında kulaklıkla yüksek sesle müzik dinleyen yarışmacıya bir kelimeyi anlatmaya çalışıyor. Kulaklıklı yarışmacı da karşısındaki yarışmacının dudak hareketlerinden ve mimiklerinden faydalanarak anlatılan kelimeyi tahmin etmeye çalışıyor. Belirlenen süre içerisinde en çok kelimeyi doğru tahmin eden yarışmacı oyunu kazanıyor.

Ben Bilmem Eşim Bilir'de bütün oyunu oynamak için aynı telefonu kullanabilirsiniz. Kelimeyi anlatan oyuncu telefonu eline aldıktan sonra telefona bağlanan kulaklığı kelimeyi tahmin etmeye çalışan yarışmacıya verebilir. Anlatılacak kelimeleri ekrandan takip edebiliyorsunuz. Eğer kelime doğru bilinirse ekrana bir kere, pas geçilmek istenirse ekrana çift dokunmanız yeterli. Ben Bilmem Eşim Bilir oldukça basit bir uygulama.

Can Erdil Şentürk

Ben Bilmem Eşim Bilir

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
37,318 TOPLAM İNDİRME
49.7 MB DOSYA BOYUTU

Ben Bilmem Eşim Bilir, Kanal D ekranlarının severek izlenilen yarışma programındaki oyunları içeren iPhone uygulamasıdır.

Ben Bilmem Eşim Bilir, Kanal D ekranlarında yayınlanan eğlenceli ve neşeli yarışma programının iPhone içi tasarlanmış oyunudur. Televizyon başında izlerken farklı yarışmalar içeren program hakkında ben olsam yapardım yorumları yerine direk uygulama üzerinden kendinizi test imkanı buluyorsunuz.

Yarışma programının sunucu İlker Ayrık'da oyun içerisinde yerini almış. Kendi sesi ile yaptığı yorumları oyun içinde duyabilirsiniz.

2 çift ve 4 farklı kişi ile oynanan oyunda en yüksek puanları yapmaya çalışarak arkadaşlarınıza meydan okuyabilirsiniz. Popüler sosyal medya sitesi Facebook üzerinden aldığın puanları paylaşarak arkadaşlarınız ile kıyasıya yarışın.

Uygulama içerisindeki yarışmada bulunan oyunlar:

  • Acı Biber: Oynamak istediğiniz karekteri seçerek başladığınız oyunda süre bitmeden veya acı değeriniz 100'e ulaşmadan yiyebildiğiniz kadar çok biber yemelisiniz. Gelen biberleri hızla yemeniz gereken oyunda acı değerinizi düşürmek için ayran içebilir, yangın söndürücü kullanabilir veya üfleme bonusunu kullanabilirsiniz. Süreniz bittiğinde oyun tamamlanmış oluyor. Ayrıca ek süre bonusu kullanarak daha fazla acı biber yiyebilir veya acı yok bonusunu kullanarak bonus süresi içerisinde sınırsız biber yiyebilirsiniz.
  • Tabak Taşıma: Karakterinizi seçip oyuna başlıyorsunuz. Oyun içerisinde sağ ve sol elinizde bulunan tabakları devirmeden yürüyebildiğiniz en uzun mesafeyi yürümeye çalışacaksınız. Sınırlı sayıda tabar düşürme hakkınızı bitirmeden maksimum mesafe yürümelisiniz. Yürüdüğünüz yolun üzerinde bulunan engellere takılmadan dengeli bir şekilde atlatmalısınız. Tabak düşürme hakkınız bittiğinde oyun tamamlanıyor.
  • Topuklu Ayakkabı: Yarışmanın en sevilen oyunlarından biri olan topuklu ayabbıda erkek karakterlere topuklu ayakkabı giydirilerek engelli koşu parkurunda koşmanız gerekiyor. Karakterinizi ve ayakkabınızı seçerek oyuna başlıyorsunuz. Süre bitiminden önce veya ayakkabının topuğu kırılmadan önce en uzun mesafeyi yürüyenin kazandığı oyunda, karşınıza çıkan engelleri ekrana gelen sağ sol tuşlarını kullanarak geçmeye çalışacaksınız.
  • Bar Masası: Yarışmanın en çok denge gerektiren oyunlarından birisi. MAsa üzerindeki bardakları belirli bir çizginin ilerisine sürükleyerek masadan düşmeden önce o alanda durmasını sağlamalısınız. Diğer oyunlardan farklı olarak bu oyunun klasik, sınırsız ve maraton olarak 3 farklı oyun modu bulunuyor. Klasik oyun modunda aynı televizyondaki gibi 20 bardak ile yarışıyorsunuz. Sınırsız oyun modunda, farklı bir puanlama sistemi ile 3 bardağı yere düşürmeden sınırsızca oynayabilirsiniz. Maratonda ise süreye karşı yarışıyorsunuz ve süre bitiminden önce maksimum sayıda başarılı bardak atışı yapmalısınız.

Televizyon başında izlerken yarışmalar hakkında yorum yapmak yerine Ben Bilmem Eşim Bilir uygulamasını hemen ücretsiz olarak indirerek oynamaya başlayıp, yeteneklerinizi sergileyebilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Brain Out

    Brain Out Android bulmaca oyununda normal düşürseniz kaybedersiniz.
  • Puzzledom

    Popüler bulmaca oyunları tek bir yerde
  • Brain Test 2

    Brain Test 2 Android İndir: Eğlenceli ücretsiz IQ testi
  • Find in Mind

    Tüm zeka, hafıza oyunları bir arada
  • 7 Letters - Multiplayer Word Puzzle Game

    İnternet gerektirmeyen kelime bulmaca oyunu
  • Braindom

    Braindom İndir Android: Google Play'de en çok indirilen beyin zeka zihin testi akıl oyunları arasında
  • Braindom 2

    Braindom 2, yüzlerce level içeren Android zeka oyunları. Zor bulmacalar, IQ testleri, kelime oyunları sevenler için tavsiye edilir.
  • One More Button

    Butonların canlandığı ilginç bir bulmaca oyunu